problema ram ddr5 cred

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

andy
Member

problema ram ddr5 cred

Sat Jul 01, 2023 4:37 pm

Salut, acum 2 saptamani mi am achizitionat un pc pe piese de la pcgarage in care am avut ansamblarea gold gratuita, pc-ul are urmatoarele specificati: Placa de baza GIGABYTE Z790 UD, Procesor i7-13700KF, RTX 4070, si de la ceea ce cred eu ca e problema ram-ul: Memorie Corsair Vengeance RGB 32GB DDR5 5600MHz CL36 Dual Channel Kit, problema e ca el a mers bine pana ieri, si cand l am achizitonat am avut o problema ca nu se boota cu stick ul de windows, pana la urma am aflat ca trebuie activat din bios XMP profile si s-a rezolvat, pana azi cand am dat sa l aprind si el se aprindea unitatea dar imagine deloc, am incercat sa scot o placuta ram tot nu se aprindea si pana la urma am scos o placuta RAM am stins sursa din buton l am lasat cv timp si acum a mers si mi-a dat la primu buton o eroare de hardware nush ce, nu stiu ce sa-i fac, acum merge dar e doar o placuta de 16gb si va rog ajutati-ma sa-l rezolv ca la cat m-am suparat cu el imi vine sa-l vand :(
janiecarmody
Member

Re: problema ram

Tue Jun 30, 2026 8:39 pm

Hitting a sudden problema ram can completely stall your productivity when you are right in the middle of an important task. I was recently reviewing some Cv examples for students on a laptop when the screen froze up due to memory exhaustion. If you want to prevent these frustrating slowdowns, you can Learn More about optimizing your computer's performance. It really forces you to learn how to manage background applications and check your system hardware limits. Taking a few minutes to clear the cache or reseat the memory sticks usually gets everything running smoothly again.

Return to “Hardware”