Salut, as fii foarte recunoscator daca s ar gasi cineva sa ma ajute.
Deci in primul rand am cumparat acest microfon, l am bagat in pc in usb ul de pe placa de baza 3.0 si am vazut ca are un noise foarte mare, am tot cautat pe internet si am vazut ca se numeste static noise si e din cauza faptului ca nu am impamantare la priza, dar acumam impamantare la priza respectiva si problema e aceiasi.
Am cumparat si un izolator usb si tot la fel.
Vreau sa spun ca daca incerc sa pag castile la microfon,pentru ca au o intrare de casti, sunetul din casti are acelasi noise ca microfonul
Dar daca incerc sa monitorizez sunetul microfonului(sa aud in casti sunetul trimis de microfon pentru ca are 2 moduri 1 de a monitoriza sunetul trimis de pc si 2 sunetul trimis de microfon)
Problema dispare si aud sunetul foarte clar si frumos cum ar trebui sa se auda,daca vreau sa folosesc microfonul la pc are in continuare acel noise foarte enervant.
Am incercat sa plec cu microfonul mai departe de pc si sunetul este la fel.
Stie cineva cum pot rezolva acest lucru?
Multumesc frumos.
Audio Technica at2020 usb+
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Din ce am înțeles eu, problema cu static noise apare doar la calculator?
Din câte am citit eu, am înțeles că problema asta apare din următoarele motive:
- nu sunt făcute setările corecte;
- sunetul înregistrat de microfon este perturbat datorită ventilației calculatorului sau a altor sunete din jur;
- coil whine de la GPU(placa video dedicată); acest sunet ar trebui să fie auzit și de tine;
- ieșirea audio a calculatorului poate provoca acest sunet;
- Windows Media Player creează, uneori, asemenea probleme.
Astea au fost soluțiile găsite de persoanele care au întâmpinat această problemă la acest microfon.
Baftă!
Din ce am înțeles eu, problema cu static noise apare doar la calculator?
Din câte am citit eu, am înțeles că problema asta apare din următoarele motive:
- nu sunt făcute setările corecte;
- sunetul înregistrat de microfon este perturbat datorită ventilației calculatorului sau a altor sunete din jur;
- coil whine de la GPU(placa video dedicată); acest sunet ar trebui să fie auzit și de tine;
- ieșirea audio a calculatorului poate provoca acest sunet;
- Windows Media Player creează, uneori, asemenea probleme.
Astea au fost soluțiile găsite de persoanele care au întâmpinat această problemă la acest microfon.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."