ecran in culori
Moderator: Suport Team
- claudisky
- Member
Am și eu o nedumerire. Când intru in orice joc spre exemplu: CounterStrike sau Fortnite la început sau după ceva timp pe monitor îmi afișează diferite culori,iar cele mai des întâlnite sunt crem și verde. Placa de baza nu pare a avea condensatori rupți sau scurși,iar placa video la fel. Memoria ram am testat-o pe fiecare in parte,iar la fel face. Eu mă gândesc că poate fi și din cauza pastei termo de pe placa video. Acum aproximativ un an am schimbat pasta termoconductoare la procesor cât și la placa video împreuna cu tatăl meu care se pricepe și el cât de cât la calculatoare. Acum o luna și câteva săptămâni am schimbat pasta termo conductoare de pe procesor dar fără sa dau procesorul joc doar cooler-ul(Menționez ca procedura a fost efectuată corect). Acum un an când am schimbat pasta termoconductoare la placa video am pus pasta puțin întărită,iar la fel pe procesor. Oare sa fie de la pasta termoconductoare erorile de la caldura prea mare? Hardul este ok a fost testat cu alt hard dar la fel face.Ca și componente are:AMD RX470 8GB generația nouă, Intel I5 4440 3,1 GHZ, SSD KINGSTON 240GB, Hard de memorie de 500 gb, 8GB RAM de la Kingston ,sursă de la FSP de 350W, iar placa de baza este un Intel desktop Dash Board. Toate acestea sunt așezate intr-o carcasa FLOSTON RAINBOW RGB. Care sunt cauzele care cauzează problema mea? Este un pre-build care a costat 3000 de lei. Câteodată se aud sunete ciudate din partea sursei.(Ubdate) am intrat intr-un joc aleatoriu cu metrix overlay(arata in coltul din dreapta sus gradele si wati care ii consuma placa video.A mers max. 30 de sec. iar după placa video a atins suma de 90 de grade,iar dupa ce a atins suma de 91 de grade a dat ecran albastru inchis(nu ce clasică de la windows). Deci poate fi pasta termo?
-
Wi
Gradele sunt foarte ridicate, cred ca ar trebuii sa incerci sa schimbi pasta cu una proaspata.