Buna ziua tuturor,va scriu in speranta ca aici pot gasi solutia la problema cu care ma confrunt de 2 ani de zile
Pentru inceput,problema consta in fluiditatea pe care o am in jocuri.In momentul in care ma joc orice joc,indiferent de data aparitiei(de exemplu de la cs 1.6 ,pana la CS2/World of Tanks/Greedfall/s.a.m.d),fluiditatea este compromisa,aparand un fenomen de screen tearing,dar subtil.
Am incercat orice incepand de la update de bios/windows sau setari in nvidia pana la schimbarea anumitor componente,cum ar fi CPU-ul,RAM-ul,placa de baza,coolerul CPU-ului,sursa,si chiar carcasa....insa fara succes din pacate
Ca si specificatii am:-CPU:I7-12700KF
-GPU:RTX 3060 TI
-RAM:48 GB ,toate cu aceeasi frecventa si de la acelasi furnizor,acela fiind Kingston Fury
-Placa de baza:Aorus Z690 Elite DDR4
-Sursa:850 W gold plus
-Cooler CPU:DeepCool 720 LS de 360mm
-Monitor:Lenovo Legion Y27gq-25 de 240 Hz,0,5 ms G-sync capable cu o rezolutie nativa de 2560x1440
Din pacate...chiar si cu G-sync,screen tearing-ul persista.Intr-adevar,exista o imbunatire folosind G-sync,fata de v-sync...insa nu rezolva complet problema iar din punctul meu de vedere sa bagi o suma considerabila de bani intr-un PC si sa nu te poti bucura de fluiditate este destul de frustrant
Am fost la service-urile din Botosani,insa nu au putut gasi o rezolvare,sau nu s-au complicat sa o gaseasca,primind raspunsuri cum ar fi,,Este o problema delicata si nu te putem ajuta"
De asta am decis sa pun un topic aici in speranta ca cineva ma va putea ajuta,sau macar mi-ar recomanda un service serios care m-ar ajuta cu aceasta problema enervanta.
Multumesc anticipat