Zgomot

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

CronoXGM
Member

Zgomot

Wed Jun 20, 2018 2:25 pm

Buna ziua, de cam 1 luna (de cand a venit caldura) pc-ul meu face zgomot foarte mare si nu stiu de la ce. Temperaturile nu le-am verificat. Specificatiile sunt: CPU AMD x4 860K (cooler stock) si GPU GTX 1050Ti (fara OC) de la MSI, Nu am alte ventilatoare in carcasa, iar carcasa nu stiu de la ce producator este (e doar din metal). Daca problema e de la Procesor ce cooler sau pasta termoconductoare trebuie sa iau si daca e problema de la carcasa ce as putea sa imi iau? Multumesc anticipat

EDIT: placa video e la 58 C fara nici un program deschis si procesorul e la 100 C si placa de baza la 47 C
Sanatate la toti ;)
cipflixtv
Administrator

Re: Zgomot

Wed Jun 20, 2018 5:24 pm

de cat timp nu l-ai curatat ? deschide-l si uita-te pe radiatoare poate mult praf si puf acolo si fan-urile merg mai tare ca sa raceasca CPU-ul / GPU-ul mai bine .. ( asta in cazul in care nu ai AIO cooler pt CPU ).
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
CronoXGM
Member

Re: Zgomot

Wed Jun 20, 2018 7:05 pm

cipflixtv wrote:
Wed Jun 20, 2018 5:24 pm
de cat timp nu l-ai curatat ? deschide-l si uita-te pe radiatoare poate mult praf si puf acolo si fan-urile merg mai tare ca sa raceasca CPU-ul / GPU-ul mai bine .. ( asta in cazul in care nu ai AIO cooler pt CPU ).
De curatat nu am mai curățat de prin Ianuarie 2018 și poate ar fi timpul sa mai curat
Sanatate la toti ;)

Return to “Hardware”