Salutare. La ora actuala, am doua monitoare conectate la placa video. As dori sa conectez un al3lea monitor ( care defapt e televizor ) prin cablu HDMI la placa de baza. Problema e ca nu merge. Cablul in recunoaste ( apare pe televizor intrarea HDMI ) insa nu am imagine, imi si spune sa verific conexiunea.
Specs:
- Placa de baza ASRock Fatal1ty H87
- Procesor Intel Haswell Refresh, Core i5 4460 3.2GHz
- Placa video GIGABYTE GeForce GTX 960 OC WindForce 2X 4GB DDR5 128-bit HDMI
Citisem ceva pe net ca trebuie sa activez din BIOS Dual Monitor sau ceva de genul. L-am activat, dar nimic.
Help?
HDMI placa de baza
Moderator: Suport Team
-
Wi
Ce vrei tu sa faci este complicat si nu tot timpul functioneaza.
Daca ai activat dual monitor sit ot nu merge, incearca sa intri in device manager (windows) si vezi in ce stadiu este placa video integrata.
Daca e disabled sau enabled.
Daca e disabled dai enable si dai un restart.
Daca nici asa nu merge, ar fi indicat sa citesti manualul placii de baza, poate trebuie sa faci setari suplimentare.
Prima data incearca sa dai un reset la CMOS si daca nu merge, fa update la bios.
Parerea mea este ca sunt prea multe conflicte in ceea ce vrei tu sa faci.
Banuiesc ca ai mai mult de doua port-uri pe placa video, iesi mai usor cu un adaptor de la acel port la HDMI.
Daca ai activat dual monitor sit ot nu merge, incearca sa intri in device manager (windows) si vezi in ce stadiu este placa video integrata.
Daca e disabled sau enabled.
Daca e disabled dai enable si dai un restart.
Daca nici asa nu merge, ar fi indicat sa citesti manualul placii de baza, poate trebuie sa faci setari suplimentare.
Prima data incearca sa dai un reset la CMOS si daca nu merge, fa update la bios.
Parerea mea este ca sunt prea multe conflicte in ceea ce vrei tu sa faci.
Banuiesc ca ai mai mult de doua port-uri pe placa video, iesi mai usor cu un adaptor de la acel port la HDMI.