AMD Ryzen 5 3600 Problema temperatura
Moderator: Suport Team
- onest
- Member
Salut! Am construit recent un PC cu un AMD Ryzen 5 3600 ,Asus B450, RX 580 8gb, Corsair 16GB dual 3200Mhz,Sursa 650W,M2 128GB si un SSD 480GB. Primele zile nu am observat dar apoi am vazut ca procesorul meu sta pe desktop in 50-60-70° idle si in jocuri 90-95°. Am verificat toate suruburile si cablurile si totul este strans si ok..de asemenea am 3ventilatoare pe carcasă. Nu stiu ce sa ii mai fac. Singura solutie sa cumpar alt Cooler. As aprecia enorm un sfat! Si daca ma sfatuiti sa schimb coolerul,va rog sa mi spuneti 2-3firme bune si daca sa iau aer sau lichid. Multumesc anticipat!
-
Wi
Re: AMD Ryzen 5 3600 Problema temperatura
Ceva nu este bine.
Coolerul stock TREBUIE sa fie capabil sa raceasca acel procesor.
Sigur este bagata mufa de la cooler in CPU_FAN, nu in CHA_FAN.
L-ai asamblat tu? Sigur ai dezlipit folile de pe CPU/COOLER si ai pus corect pasta termoconductoare?
Intreb astea pentru ca s-a mai intamplat fie din ne-atentie, fie din graba.
Eu nu cred ca este de la cooler si daca nu reusesti sa rezolvi problema ar fi bine sa mergi la un shop sau sa trimiti in garantie.
Coolerul stock TREBUIE sa fie capabil sa raceasca acel procesor.
Sigur este bagata mufa de la cooler in CPU_FAN, nu in CHA_FAN.
L-ai asamblat tu? Sigur ai dezlipit folile de pe CPU/COOLER si ai pus corect pasta termoconductoare?
Intreb astea pentru ca s-a mai intamplat fie din ne-atentie, fie din graba.
Eu nu cred ca este de la cooler si daca nu reusesti sa rezolvi problema ar fi bine sa mergi la un shop sau sa trimiti in garantie.