Bună seara! Am incercat sa instalez windowsul pe un PC recent achiziționat si dupa ce am facut partițiile mi a aparut aceasta eroare :
https://imgur.com/a/7JB2ggY
Dupa aceea tastatura nu mi a recunoscut o si nu am mai putut face nimic . Dupa fiecare restart sau inchidere revine la aceeași eroare. Ma puteți ajuta?
Problema Windows 10
Moderator: Suport Team
-
Wi
Ma gandesc ca ai incercat sa bagi tastatura in toate porturile sa vezi daca merge.
Problema este in general de la un OS cu fisiere corupte sau instalarea nu a mers cum ar fi trebuit.
Incearca sa rezolvi problema cu tastatura si fa windows-ul cu Windows Media Creation Tool de pe pagina baietilor de la Microsoft si faci dinou windows-ul.
Daca windows-ul vechi este partitionat intr-un format incorect s-ar putea sa trebuiasca sa stergi partitile si sa le faci dinou.
Problema este in general de la un OS cu fisiere corupte sau instalarea nu a mers cum ar fi trebuit.
Incearca sa rezolvi problema cu tastatura si fa windows-ul cu Windows Media Creation Tool de pe pagina baietilor de la Microsoft si faci dinou windows-ul.
Daca windows-ul vechi este partitionat intr-un format incorect s-ar putea sa trebuiasca sa stergi partitile si sa le faci dinou.