ajutor cipricule !!!
Moderator: Suport Team
- ixu
- Member
Salut . ixu din arad te deranjeaza . mi`a murit un chip memorie flash de pe placa de baza .... 25Q128FVIQ ... ma poti ajuta cu o sugestie , un link , ceva magazin online ? sau daca se poate inlocui cu alt model si care ar fi acela ? Nu ma supar daca ai tu p`acasa ceva placi puscate si ai memorie flash ok pe ele :p , le platesc ... nu se pune problema !!! Am gasit pe aliexpres dar cine stie cand sau daca ajunge !!! ... multa stima si respect lu` cipricu din hitech !!! Bafta in tot ce faci !!! sa nu te lasi de youtube ... esti o sursa de inspiratie !!!
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Sună urât ”cipricule”.
Îți recomand să comanzi de pe AliExpress. În funcția de magazinul de la care cumperi, o să-ți ajungă mai repede sau mai târziu, dar o să ajungă. Plus, o să-ți poți recupera toți banii dacă depășește termenul. Eu am făcut zeci de comenzi și am experiență cu această platformă.
O variantă mult mai complexă este să cauți plăci defecte (de pe eBay sau altele) de pe care să extragi cipul de care ai nevoie. Poți găsi inclusiv pe platformele online din România, că doar toată lumea are chestii defecte.
Eu am vrut să-ți spun părerea mea. Poți să mai aștepți și răspunsul lui Dani.
Baftă!
Sună urât ”cipricule”.

Îți recomand să comanzi de pe AliExpress. În funcția de magazinul de la care cumperi, o să-ți ajungă mai repede sau mai târziu, dar o să ajungă. Plus, o să-ți poți recupera toți banii dacă depășește termenul. Eu am făcut zeci de comenzi și am experiență cu această platformă.
O variantă mult mai complexă este să cauți plăci defecte (de pe eBay sau altele) de pe care să extragi cipul de care ai nevoie. Poți găsi inclusiv pe platformele online din România, că doar toată lumea are chestii defecte.

Eu am vrut să-ți spun părerea mea. Poți să mai aștepți și răspunsul lui Dani.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."