ajutor cipricule !!!

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

ixu
Member
Posts: 1
Joined: Sat Aug 01, 2020 9:49 pm

ajutor cipricule !!!

Sat Aug 01, 2020 10:10 pm

Salut . ixu din arad te deranjeaza . mi`a murit un chip memorie flash de pe placa de baza .... 25Q128FVIQ ... ma poti ajuta cu o sugestie , un link , ceva magazin online ? sau daca se poate inlocui cu alt model si care ar fi acela ? Nu ma supar daca ai tu p`acasa ceva placi puscate si ai memorie flash ok pe ele :p , le platesc ... nu se pune problema !!! Am gasit pe aliexpres dar cine stie cand sau daca ajunge !!! ... multa stima si respect lu` cipricu din hitech !!! Bafta in tot ce faci !!! sa nu te lasi de youtube ... esti o sursa de inspiratie !!!
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 1020
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: ajutor cipricule !!!

Mon Aug 03, 2020 10:00 am

Salut,

Sună urât ”cipricule”. :D

Îți recomand să comanzi de pe AliExpress. În funcția de magazinul de la care cumperi, o să-ți ajungă mai repede sau mai târziu, dar o să ajungă. Plus, o să-ți poți recupera toți banii dacă depășește termenul. Eu am făcut zeci de comenzi și am experiență cu această platformă.

O variantă mult mai complexă este să cauți plăci defecte (de pe eBay sau altele) de pe care să extragi cipul de care ai nevoie. Poți găsi inclusiv pe platformele online din România, că doar toată lumea are chestii defecte. :D

Eu am vrut să-ți spun părerea mea. Poți să mai aștepți și răspunsul lui Dani.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Hardware”