Stuttering, Freeze, Microstuttering in orice joc.

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

nijito98
Member

Stuttering, Freeze, Microstuttering in orice joc.

Sun Jan 03, 2021 6:00 pm

Salut, si la multi ani!
Am o mare problema cu PC-ul, Si anume , orice joc vechi sau nou, cu cerinte mari sau mici, sacadeaza pentru o secunda, poate mai putin atunci cand misc camera sau cand merg prin nivel pur si simplu. Am incercat tot ce am gasit pe net, schimbat RAM din sloturie 1-3 in 2-4. Am instalat jocurile pe SSD, am Setat Pc ul pe Max Performance din Windows. De asemenea am setat Prefered Maximum Performance in Nvidia Control Panel. Am incercat Vsync. Am facut update la BIOS. Ideea e ca deja m-am saturat , e frustrant. Pe vechiul Pc cu GT 1030 nu am avut asemenea probleme. Ce sugerati ca ar mai trebui facut? Schimbata Placa Video? Pe langa asta, sunt momente cand scad si FPS urile la 10-15 fps.... e jale.
Specificatiile sunt urmatoarele: i5 9400f, 16GB DDR4 ADATA 2666MHZ,SSD M2 SATA WD BLUE, HDD 5400RPM , SURSA CORSAIR CV 550, NVIDIA GTX 1650 SUPER 4GB GDDR6.
Multumesc anticipat.
xKrystal
Member

Re: Stuttering, Freeze, Microstuttering in orice joc.

Wed Jan 13, 2021 1:28 am

Salut nijito,

Incearca sa faci un benchmark si sa specifici ce grade ai si cat la suta sunt folosite componentele.

Iti recomand sa descarci HDD Sentinel si sa verifici starea HDD-ului si a SSD-ului.

De obicei framedrops-urile pot fi din cauza ramilor si freezing-urile din cauza hdd-ului sau a ssd-ului pentru ca am avut astfel de probleme.

Sistemul pe care il ai e destul de ok ca sa duca jocurile noi...

Astept un raspuns daca ai rezolvat problema sau daca mai ai nevoie de ajutor.

Kind Regards,
Krystal
Discord Moderator

Return to “Hardware”