Recomandare upgrade usb pd 150w pcie pentru motherboard x370

Probleme legate de Hardware

Moderator: Suport Team

Dragosy2k23
Member

Recomandare upgrade usb pd 150w pcie pentru motherboard x370

Sat Apr 15, 2023 8:25 am

Bună ziua,

Apelez la ajutorul Dumneavoastră pentru următoarea problemă:

Dețin placa de bază Gigabyte GA-AX370-Gaming K3 (rev 1001) , procesor Ryzen 2700x, placă video Rtx 2070, sursa Enermax Platimax 600w și aș dori să fac upgrade pe pc-ul actual cu o placă de extensie pcie care să suporte alimentare dispozitive externe de 150w prin usbc pd.

Motivul pentru care doresc să fac acest upgrade este faptul că în ultima vreme caut să alimentez tot ce pot de la usbc, nu de la priză.

Momentan am un port usbc pd de 27w pe placa video Rtx 2070 care funcționează perfect cu anumite dispozitive precum nsw, telefon, tabletă, netbook, dar este insuficient pentru un macbook pro 13 mid 2012 sau un Asus TUF FX705DT, de exemplu.

Pentru macbook, am încercat să îl încarc de la placa video cu un cablu Baseus CATXC-W02, gpu-z îmi zice că usbc-ul plăcii video îl limitează la 0.5w și nu încarcă nimic, nici măcar nu se aprind ledurile de activitate pe cablu.

Îmi puteți recomanda o astfel de placă de extensie usbc pd de 150w? Sau, dacă nu există ceva de 150w, măcar ceva de minim 60w care să poată încărca macbook-ul prin usb-c, dacă nu și laptopul Asus?

Vă mulțumesc!

Return to “Hardware”