SSD pe placa de wifi la laptop
Moderator: Suport Team
- mihaicroitoru
- Member
Salut ,cu ocazia sarbatorilor ce vin acum ,m-am decis sa imi iau un laptop.Acela fiind MSI GF63 8RC i7 8750h 8gb ram 1tb gtx1050.Eu as vrea sa ii adaug un ssd pe m2 samsung 970 evo si 8gb ram ,iar pe viitor sa inlocuiesc hdd-ul de 1tb cu un ssd crucial mx500 de 2tb.Intrebarea mea ar fi urmatoarea : Pot inlocui placa de wifi din laptop cu un ssd mic (2242) si sa cumpar o placa de wi fi externa pe usb ?
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Teoretic poţi face această înlocuire, practic e foarte greu de realizat. Trebuie ca acel SSD să aibă aceași interfață şi să încapă în carcasă. Din ce am văzut eu, nu prea sunt laptops cu atât de mult spațiu. Cred că cele 2242 ar putea merge, doar să aibă dimensiunile corespunzătoare.
O altă soluție este să mergi pe un SSD extern, care este mult mai practic decât Wi-FI pe USB.
Baftă!
Teoretic poţi face această înlocuire, practic e foarte greu de realizat. Trebuie ca acel SSD să aibă aceași interfață şi să încapă în carcasă. Din ce am văzut eu, nu prea sunt laptops cu atât de mult spațiu. Cred că cele 2242 ar putea merge, doar să aibă dimensiunile corespunzătoare.
O altă soluție este să mergi pe un SSD extern, care este mult mai practic decât Wi-FI pe USB.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- mihaicroitoru
- Member
Faza ar fi ca SSD-urile externe sunt cam sumpe si era mai practic asa sa pun un ssd de 480 acolo.
- SAM
- Global Moderator
Am avut şi am văzut multe probleme cu acel USB cu Wi-FI, de aceea am spus că un SSD extern este mai practic.
Încearcă cele 22x42, doar să te uiți dacă are aceleaşi dimensiuni ca şi plăcuța de rețea.
Încearcă cele 22x42, doar să te uiți dacă are aceleaşi dimensiuni ca şi plăcuța de rețea.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,