Salut am o placa Asrock N68-VGS3 UCC
Ddr 3 sk Am3
Azi am instalat windows-ul(win 10 pro activat)dar nu merge sunetul imi zice castile sau difuzoarele nu sunt conectate am incercat update la driver nu merge,am incercat cu tot felul de programe nu vrea am cautat driver-ul pe pagina Asrock dar nu vrea nici cu ala am incercat sa ii dau depanare imi zicea la fel ca nu am castile conectate
Ce pot sa fac?
Moderator: Titlul subiectului a fost schimbat din ”Placa de baza” în ”Lipsa sunet - placa de baza”.
Lipsa sunet - placa de baza
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Căștile/difuzoarele funcționează pe alte dispozitive?
Verifică ca portul să nu fie deteriorat. Poți verifica funcționalitatea cu alte căști/boxe.
Pe partea de software, cel mai probabil e o problemă de la driver. Îți recomand Driver Booster 5 de pe Steam. E posibil ca cele pe care le-ai găsit tu să nu fie bune.
Baftă!
Căștile/difuzoarele funcționează pe alte dispozitive?
Verifică ca portul să nu fie deteriorat. Poți verifica funcționalitatea cu alte căști/boxe.
Pe partea de software, cel mai probabil e o problemă de la driver. Îți recomand Driver Booster 5 de pe Steam. E posibil ca cele pe care le-ai găsit tu să nu fie bune.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Dani99
- Member
Castile sunt bune merg la telefon,tableta,laptop si am incercat sa bag mufa jack de la sistem-ul audio in pc dar nici asa nu vrea
- Dani99
- Member
- AlexHr
- Member
Daca tu ti-ai construit pc-ul mai verifica odata daca ai bagat unde trebuie porturile pt sunet daca vorbesti de port-urile din fata. Daca e si din acela din spate incearca update la windows, si e o posibilitate sa fie pur si simplu stricat mufa din placa de baza. Daca nici asa nu merge, incearca sa dai deschizi playback device si sa selectezi sa fie default ceea ce ai bagat in pc.
- Dani99
- Member
Problema e ca daca intru la optiuni la sunet imi arata amd hdmi sound si high definision audio dar sub aia de amd scrie nealimentat si la high imi zice ca e neconectat am incercat toate update-urile posibile am incercat si cu driver boost 4-5-6 de pe steam nu vrea si la update la windows nu imi face update la sunet imi face la altele deci nush posibil sa fie stricata mufa din spate o sa oncerc sa pun o placa audio separata sa vad daca asa vrea desi nu cred