touchpad lenovo ideapad

Probleme legate de Software

Moderator: Suport Team

J.R.C
Member
Posts: 1
Joined: Mon Nov 25, 2019 12:09 pm

touchpad lenovo ideapad

Mon Nov 25, 2019 12:13 pm

salut te urmaresc de ceva vreme pe youtube si daca nu te deranjeaza am si eu o intrebare . am 3 laptopuri un asus mai vechi si mi-am luat acum 2 lenovo IdeaPad si am instalat acela windows si problema este ca la nici unul nu merge touchpad-ul crezi ca de vina e windows-ul sau doar am eu norocul sa le iau asa. merci mult
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 886
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: touchpad lenovo ideapad

Mon Nov 25, 2019 4:38 pm

Salut,

Verifică să fie instalată cea mai nouă versiune de driver pentru touchpad sau folosește un program dedicat (cum ar fi Driver Booster 6). Ăsta este singurul lucru posibil pe partea software, din câte știu eu.

Pe partea hardware fie sistemul/dispozitivul (touchpad) este defect (dacă a intrat în contact cu lichide sau a fost lovit), fie a fost dezmembrat și nu i s-a mai conectat magistrala la placa de bază. Sistemul/dispozitivul touchpad este conectat la placa de bază printr-o magistrală (un set lipit de fire). Dacă deții niște cunoștințe legate de asamblarea unui sistem de tip laptop, îți recomand să verifici dacă această magistrală este conectată corespunzător la placa de bază.

Sistemul de operare nu are legătură cu asta. Din moment de este instalat un driver corespunzător, sistemul de operare își face treaba.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Software”