Probleme cu PC-ul

Probleme legate de Software

Moderator: Suport Team

Codrin11
Member

Probleme cu PC-ul

Thu Apr 30, 2020 1:52 pm

Salut! Am aceste probleme de o perioada destul de lunga, in care am tot incercat mai multe lucruri dar n-am obtinut nimic sau schimbari minuscule, deci:
Am un pc nu wow, dar ok zic eu :)) :
i3-8100
GTX 1050-ti OC
8 GB RAM
Si problema e asta: Simt ca nu am performanta pe care ar trebui sa o am, mai ales in unele jocuri: in GTA V e ok uneori 40-70 fps, CSGO undeva la 150-300 fps, average undeva la 220 si aici vine problema, la Minercraft unde am de la 120 pana la 30-40, si cateodata am un lag infernal ca e efectiv unplayable si nu stiu ce sa mai fac, joc pe optifine 1.15.2, texture packu nu consuma mult si shader nu tare pun pentru ca daca e on am undeva la 15-50 de fps, cu dropuri incontinuu. Am incercat sa aloc mai mult ram dar nimic, in-game settings oricat le schimb tot aceeasi performanta o obtin si nu mai stiu ce sa fac, am incercat sa fac si OC la placa video si tot asa.

Astea sunt setarile din nVidia control panel
https://imgur.com/gallery/pPhQFeZ
Wi
Wishz

Re: Probleme cu PC-ul

Thu Apr 30, 2020 7:28 pm

In jocurile ceare le-ai mentionat fps-ul pare sa fie bun, inafara de Minecraft.
Sau hardware. Minecraft tine mult de performanta procesorului iar ce ai tu nu este un procesor destul de puternic.
Joci de pe hard sau SSD? Daca joci de pe hard ti-as sugera sa iti iei un SSD fiindca iti va schimba complet PC-ul.

Return to “Software”