Problema la instalarea windows

Probleme legate de Software

Moderator: Suport Team

TheScaryBoy
Member
Posts: 1
Joined: Thu May 21, 2020 11:33 pm

Problema la instalarea windows

Thu May 21, 2020 11:38 pm

Salut! Am si eu nevoie de ajutor cu noul meu pc. Abia l-am construit si cand incearca sa dea boot in windows de pe USB da freeza. Ce as putea sa fac? I7 9700k, rtx 2070 super gigabyte, 32 gb ram la 3200 corsair si maximus xi code.
Q-code-ul de pe mobo este A0.
User avatar
Wishz
Global Moderator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 395
Joined: Thu Jan 09, 2020 10:48 pm

Re: Problema la instalarea windows

Mon May 25, 2020 11:55 am

A0 inseamna ca totul este in regula.
Cu ce program ai facut windows-ul pe stick?
Ala fara pc'uri pe pereti!
Fuzique
Member
Posts: 2
Joined: Thu May 28, 2020 2:15 pm

Re: Problema la instalarea windows

Thu May 28, 2020 2:20 pm

Am si eu aceeasi problema.. cand aleg la boot menu sticku pe care am windows isi da restart...si tot asa.Am incercat un stick cu rufus si unu l-am facut cu cel de pe site-ul microsoft. ryzen 5 1600x, gtx 1060,16gb ram
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 951
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Problema la instalarea windows

Thu May 28, 2020 3:24 pm

Salut,

Ați încercat să schimbați configurațiile din BIOS? Sunt câteva acolo, în funcție de placa de bază, care trebuie modificate pentru a se instala corect sistemul de operare.
Dacă tot nu merge, încercați să conectați plăcuțele de memorie RAM altfel.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Fuzique
Member
Posts: 2
Joined: Thu May 28, 2020 2:15 pm

Re: Problema la instalarea windows

Thu May 28, 2020 10:00 pm

A venit un băiat sa ma ajute... Din ce am văzut mi-a dezactivat CSM și încă ceva care chiar nu mai știu cum se cheamă,dar mi-a pus un win10 Enterprise ca ala îl avea la el... A mers într-un final. Mi-a zis ca și din cauza windowsului ce l-am pus pe stick nu merge ca nu ar fi bun. Am încercat sa instalez Pro cu imaginea celor de la Microsoft și tot aceeași eroare. :) deja am mers pe idea ca ceva nu e bine la Windowsu pe care l am pus pe stick.

Return to “Software”