Va salut!
Sunt nou, si am decis sa povestec problema mea pe Fivem.
Pe orice server as intra imi incarca foarte greu mapele, aproape tot si am lag mare.
In GTA V singleplayer pot juca pe ultra fara probleme, detin un Asus ROG GL503VD cu o placa video Gforce gtx 1050 4GB, 8GB Ram si un procesor i7-2.80Ghz
Astept pareri, nu pot juca Fivem aproape deloc, nu stiu cum altii joaca in timp ce filmeaza, deoarece am un laptop de gaming si nu cred ca toti au super super calculatoare.
Va multumesc!
Lag pe Fivem
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă ai instalat jocul pe un HDD, trebuie să faci regulat o defragmentare a discului (găsești și în Windows un program pentru acest lucru).
De asemenea, verifică și conexiunea la internet să fie bună. Deschide Task Manager înainte de joc, iar când ești în ecranul de încărcare, verifică în Task Manager dacă nu ai un tab cu peste 90% utilizare.
Baftă!
Dacă ai instalat jocul pe un HDD, trebuie să faci regulat o defragmentare a discului (găsești și în Windows un program pentru acest lucru).
De asemenea, verifică și conexiunea la internet să fie bună. Deschide Task Manager înainte de joc, iar când ești în ecranul de încărcare, verifică în Task Manager dacă nu ai un tab cu peste 90% utilizare.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- BlasKo
- Member
O sa incerc!
Conectiunea la internet este buna, nu am inteles partea cu Task Manager.
Conectiunea la internet este buna, nu am inteles partea cu Task Manager.
- SAM
- Global Moderator
Deschide Task Manager, iar în partea de sus (în Processes tab) verifică valorile pentru fiecare coloană a tabelului. Acele valori semnifică procentul de utilizare din performanța maximă. Dacă una din acele valori este mai mare de 90% în mod continuu, atunci înseamnă că este o problemă.
- SAM
- Global Moderator
Ieri am descoperit și eu aceeași problemă la mine în League of Legends. Se pare că noul update venit din NVIDIA GeForce nu este stabil.
La mine după 10-15 minute începe să cadă în FPS la intervale mici de timp.
Trebuie să faci un roll-back la driver de pe pagain oficială. La mine a mers cu versiunea trecută.
La mine după 10-15 minute începe să cadă în FPS la intervale mici de timp.
Trebuie să faci un roll-back la driver de pe pagain oficială. La mine a mers cu versiunea trecută.
- BlasKo
- Member
Ca sa joci fivem ai nevoie obligatoriu de 16gb ram sau merge si pe 8? Eu am 8.
O sa incerc si cu roll back sa vedem, unde trebuie sa intru mai exact?
O sa incerc si cu roll back sa vedem, unde trebuie sa intru mai exact?