NOIXES - Stun
Moderator: Suport Team
-
fu
Vezi ca poti posta mai multe melodii intr-un topic in caz ca nu stiai. Daca mai faci spam o sa avem probleme
- alltrapcloud
- Member
edit: macar spune-mi cum e bine, sa nu ma mai trezesc ca le postez degeaba
Re: NOIXES - Stun
Salut, am facut un topic si mi l-ati sters(mai mult de 3 posturi nu cred ca am pus in el), apoi am incercat asa, si vad ca nici asa nu se poate,fuckoffcheater wrote: ↑Fri Aug 10, 2018 11:37 pmVezi ca poti posta mai multe melodii intr-un topic in caz ca nu stiai. Daca mai faci spam o sa avem probleme
- cipflixtv
- Administrator
e ok .. doar ca daca vrei sa potstezi mai multe melodii, poti da edit topicului deja creat de tine si sa adauga noile melodii in acel topic .. ce spne fuckoffcheater este sa nu faci alt topic de fiecare data cand ai de pus o melodie gen .. sper ca m-ai inteles
daca nu, spune-mi si mai clarific un pic cat pot 

-
fu
faci unul si postezi cate melodii vrei intr-un topic. nu incepi 10 topic-uri in care ai doar o melodie. intelegi?
problema e ca te-ai dus la categoria muzica si ai dat pe new topic facand cate una pentru fiecare melodie in parte.alltrapcloud wrote: ↑Sun Aug 12, 2018 4:11 pmSalut, am facut un topic si mi l-ati sters(mai mult de 3 posturi nu cred ca am pus in el), apoi am incercat asa, si vad ca nici asa nu se poate,fuckoffcheater wrote: ↑Fri Aug 10, 2018 11:37 pmVezi ca poti posta mai multe melodii intr-un topic in caz ca nu stiai. Daca mai faci spam o sa avem probleme
faci unul si postezi cate melodii vrei intr-un topic. nu incepi 10 topic-uri in care ai doar o melodie. intelegi?
- alltrapcloud
- Member
Frate, tu nu cred ca intelegi ce iti zic eu. Facusem un singur topic si postasem acolo 3 melodii, si mi l-ati sters, asa ca am inceput sa fac cate un topic, asta zic.fuckoffcheater wrote: ↑Tue Aug 14, 2018 1:49 amproblema e ca te-ai dus la categoria muzica si ai dat pe new topic facand cate una pentru fiecare melodie in parte.alltrapcloud wrote: ↑Sun Aug 12, 2018 4:11 pmSalut, am facut un topic si mi l-ati sters(mai mult de 3 posturi nu cred ca am pus in el), apoi am incercat asa, si vad ca nici asa nu se poate,fuckoffcheater wrote: ↑Fri Aug 10, 2018 11:37 pmVezi ca poti posta mai multe melodii intr-un topic in caz ca nu stiai. Daca mai faci spam o sa avem probleme
- alltrapcloud
- Member
Da prietene, facusem un singur topic pentru aceste melodii si acum nu mai e, si am crezut ca nu e bine asa,apoi am inceput sa postez separat. Sper ca ai inteles.cipflixtv wrote: ↑Mon Aug 13, 2018 10:23 pme ok .. doar ca daca vrei sa potstezi mai multe melodii, poti da edit topicului deja creat de tine si sa adauga noile melodii in acel topic .. ce spne fuckoffcheater este sa nu faci alt topic de fiecare data cand ai de pus o melodie gen .. sper ca m-ai intelesdaca nu, spune-mi si mai clarific un pic cat pot
![]()