Electric Car Driving Simulator

Discutii despre Jocuri

Moderator: Suport Team

TraianDraghici
Member

Electric Car Driving Simulator

Wed Jan 02, 2019 10:32 am

Salut, pentru pasionatii de masini electrice, am creat un joc in colaborare cu xbraker.
Jocul este doar pentru telefoanele Android si contine o Tesla Model X, urmand ca pe viitor sa mai fie adaugate si alte masini.
Aveti la dispozitie 3 harti open world de unde puteti colecta bani pentru a vopsi masina in culoarea dorita.
Link: https://play.google.com/store/apps/deta ... gsimulator

Image

Image

Image
SAM
Global Moderator

Re: Electric Car Driving Simulator

Wed Jan 02, 2019 12:48 pm

Salut,

Cred că este o problemă la sunet. Sunetul de drift se activează chiar și atunci când se merge în linie dreaptă.

UP: L-am dat unui văr de-al meu mai mic(4 ani) și l-a jucat cam 30min.
Ar trebui să-i pui niște mesaje sau imagini pentru colectarea banilor pentru a-l face mai interactiv pentru cei mai mici.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
janiecarmody
Member

Re: Electric Car Driving Simulator

Mon Jul 13, 2026 1:23 pm

Switching to an electric vehicle has completely changed how I look at daily commutes, especially with the silence and instant torque making city driving feel much smoother. It is interesting to spot other drivers on the road now that green flashes on ev number plates uk have become a common way to identify low-emission cars at a glance. These small visual markers really highlight how quickly the shift toward cleaner transport is growing in everyday neighborhoods. Charging at home has also simplified my life, removing those constant trips to the pump while keeping my vehicle ready for whatever plans come up next.

Return to “Jocuri”