World of Warships

Discutii despre Jocuri

Moderator: Suport Team

User avatar
GamerL3x
Member
Contact:
Location: United Kingdom
Posts: 13
Joined: Wed Apr 24, 2019 10:19 am

World of Warships

Wed Apr 24, 2019 7:54 pm

În World of Warships poți comanda peste 200 de nave istorice, în cel mai tare MMO de acțiune free-to-play. Luptă-te pentru supremație navală cu varietate de nave - trage cu tunuri uriașe de cuirasat, strecoară-te cu distrugătorul, atacă-i cu crucișătorul sau umple cerul cu aeronavele portavionului tău. Fă strategia și apoi atacă!

World of Warships îți permite să experimentezi luptele navale mai bine ca oricând. Adună și personalizează o flotă de nave cu detalii superbe și condu-le într-o varietate de scenarii realiste de lupte, în cele mai frumos reconstruite locații din lume. Sări într-o luptă standard pentru puțin PVP, fă echipă cu prietenii pentru scenarii de luptă PVE sau pune-ți abilitățile la încercare în luptele de clasament!

Dacă vrei război pe bune, intră în luptele dintre clanuri! Dezvoltă-ți clanul, câștigă bonusuri și urcă-l la vârful Ligii Clanurilor, între cei mai buni de pe server!
Îmbunătățește-ți flota cu nenumărate opțiuni de personalizare: echipamente îmbunătățite, camuflaje, steaguri și multe altele. Recrutează un Comandant și folosește-i abilități-le pe vasul tău favorit pentru a îmbunătăți performanța echipajului și viața navei.

World of Warships oferă o provocare incredibilă în domeniul acțiunii și strategiei free-to-play.
As dori sa vorbim despre acest joc, unde eu din punctul meu de vedere este mult mai ok decat World of Tanks, pentru ca aici nu depinzi chiar in totalitate de echipa, poti da regenerare HP (adica reparatiile navei care bineinteles ca dureaza si peurma poti reintra in lupta din nou...ceea ce face sa poti castiga si alone).. Bucuriile care te așteaptă, o dată cu promisiunea deblocării navelor avansate pe parcurs, fac din World of Warships o expediție atractivă si chiar depedenta uneori. Jocul il gasiti si pe STEAM.

Numele meu in joc este GamerL3x, joc pe NA server si am cam de toate, deci pot juca cu voi de la tier 1 la tier 9 (deocamdata)..Eu am ales sa joc pe NA server deoarece acolo nu prea sunt copii, iar daca sunt nu fac flame sau troll... ceea ce pentru mine este ok. Cei mici intreaba la inceputul luptei "ce facem?" zicem strategia de lupta si pornim exact cum am spus, in schimb pe europa din cauza polonezilor jocul s-a cam stricat...Image Image Image Image
Image

Return to “Jocuri”