Salut!
Cum sa fac sa imi conectez calculatorul in LAN (conectat la un router TP-LINK TL-WR340G) cu calculatoarele conectate la modemul principal de la isp (UPC - CONNECT BOX)?
Routerul TP-LINK este desigur conectat la modemul principal.
Conectare in LAN la modemul principal prin router.
Moderator: Suport Team
-
fu
Re: Conectare in LAN la modemul principal prin router.
Trage un fir de la PC la cel TP LINK si aia e
- Derutat
- Member
in principiu ce a zis fuckoffcheater este o solutie buna. dar pentru ca "windows" si nu poti sa vezi direct celelalte pc-uri deoarece au alta clasa de ip de la modemul upc , poti sa faci routerul ca fiind un switch chior .
adica dezactivezi dhcp-ul de la router si atunci modemul upc o sa iti ofere ip din clasa lui chiar daca esti conectat la router.
inclusiv pe wireless-ul tplink o sa primesti ip direct de la modem.
daca inca nu ai rezolvat sau nu esti lamurit , o sa iti fac un tutorial video
later edit : acum am vazut ca acest topic este vechi
Re: Conectare in LAN la modemul principal prin router.
depinde ce vrei sa faci mai exact.Adrian5248 wrote: ↑Sat Jun 30, 2018 10:06 pmSalut!
Cum sa fac sa imi conectez calculatorul in LAN (conectat la un router TP-LINK TL-WR340G) cu calculatoarele conectate la modemul principal de la isp (UPC - CONNECT BOX)?
Routerul TP-LINK este desigur conectat la modemul principal.
in principiu ce a zis fuckoffcheater este o solutie buna. dar pentru ca "windows" si nu poti sa vezi direct celelalte pc-uri deoarece au alta clasa de ip de la modemul upc , poti sa faci routerul ca fiind un switch chior .
adica dezactivezi dhcp-ul de la router si atunci modemul upc o sa iti ofere ip din clasa lui chiar daca esti conectat la router.
inclusiv pe wireless-ul tplink o sa primesti ip direct de la modem.
daca inca nu ai rezolvat sau nu esti lamurit , o sa iti fac un tutorial video
later edit : acum am vazut ca acest topic este vechi

╔═══════════╗
If it's not broke
don't fix it
╚═══════════╝
If it's not broke
don't fix it
╚═══════════╝