Problema net WINDOWS 10

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

RobertoPaul
Member

Problema net WINDOWS 10

Sun May 03, 2020 10:29 am

Salutare!!

Imi pare rau daca va deranjez, dar sper sa puteti sa ma ajutati cu problema pe care o am de ceva vreme.

Mi-am cumparat o placa video noua si am facut update la win 10 deoarece pe win 7 nu aveam ultimele drivere si intampinam erori.
Facand acest update la win 10 am constatat o problema legata de net ( netul este de la DIGI, modemul DIGI FiberHome) eu in locul placii de retea folosesc un adaptor de la TP-LINK, modelul UE300, acesta intra intr-o mufa usb si dupa se conecteaza cablul la el.
Adaptorul l-am avut si cand aveam win 7 si nu am intampinat nicio problema.
Problema este in felul urmator: netul mi se deconecteaza de la calculator, pe WI-FI imi merge, pe calculator nu! Mi se deconecteaza de exemplu cand descarc de pe torrent (UTORRENT versiunea 2.2.1 pe care am folosit-o mereu) si am observat ca la jocurile online gen fifa 20, cs 1.6, cs go am lag foarte mare dupa o anumita perioada de timp.

Ce pot sa fac? Am cautat si pe net tot felul de solutii si nu am gasit nimic care sa imi rezolve problema.

Va multumesc!

PS: Nu prea ma pricep la calculatoare...
SAM
Global Moderator

Re: Problema net WINDOWS 10

Sun May 03, 2020 10:40 am

Salut,

Dacă ai drivers system este up-to-date, încearcă un rollback driver la network card. Dacă drivers system nu este up-to-date, folosește Driver Booster de pe Steam.
Dacă placa de rețea este intel, poți folosi Intel® Driver & Support Assistant.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
RobertoPaul
Member

Re: Problema net WINDOWS 10

Sun May 03, 2020 11:54 am

Nu am placa de retea, folosesc adaptorul acela

Return to “Networking”