Ping Mare In Jocuri

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

Raul_Rp
Member

Ping Mare In Jocuri

Mon Jul 20, 2020 4:58 pm

Deci, cand ma joc un joc gen cs 1.6 sau cs go,valorant,etc.... merge bine, dar dupa o ora care ma joc se ridica pingul pana la 400-500 si nu mai coboara aveam toate programele care foloseau internet dar tot la fel era, si acum nush ce sa fac.
SAM
Global Moderator

Re: Ping Mare In Jocuri

Fri Jul 24, 2020 7:27 pm

Salut,

Problema asta apare mereu după un interval de timp, sau aleator?

Dacă apare la un interval de timp repetat, atunci cel mai probabil este un program software în background care face backup sau update (cum e OneDrive sau Google Drive). Verifică în Task Manager atunci când apare problema și selectează filtrul pentru Network (click pe rândul de sus unde sunt afișare procentele), astfel încât să poți vedea cine consumă cel mai multă lățime de bandă.

Dacă nu apare la un interval de timp repetat, atunci cel mai probabil este încărcată rețeaua sau rețeaua ta locală are o lățime de bandă mică (cum e cazul la cei de la Telekom cu DSL). De asemenea poate fi de la router, atunci când nu suportă solicitări de la mai mulți utilizatori.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Raul_Rp
Member

Fri Jul 24, 2020 8:01 pm

Si daca imi cumpar un router Tenda Ac10 (sau un alt router) ar putea merge ? Eu mereu imi inchid programele care folosesc internetul.
SAM
Global Moderator

Sat Jul 25, 2020 7:56 am

Înainte de a face pasul ăsta, îți recomand să faci ce am scris în primul post. De exemplu, dacă lățimea de bandă este mică la tine, atunci nici un alt router nu o să poată rezolva problema asta. În momentul când ai mai multe dispozitive conectate la router, iar acesta are o lățime de bandă limitată, el va încerca să ofere tuturor un timp de răspun egal, iar dacă unul din dispozitive urcă fișiere mari pe internet atunci el o să se fie mai preocupat cu acel dispozitiv, iar ție o să-ți răspundă la intervale mai scurte de timp (de unde și ping mare).
Încearcă să monitorizezi rețeaua ta locală atunci când ai timpul de răspuns (ping) peste 60 ms.

Am uitat să întreb dacă ești conectat prin cablu sau wireless. Dacă ești conectat prin wireless atunci e posibil să ai interferențe.
De asemenea, îți recomand să descarci un Wi-Fi Analyzer pe telefonul mobil să monitorizezi rețeaua Wi-Fi.

Dacă ești conectat prin cablu, verifică să ai drivers system actualizat. Dacă nu poți face automat, îți recomand Driver Booster de pe Steam.

În ultimă instanță, după ce încerci toate acestea, contactează furnizorul de internet și explică-i situația. E foarte posibil să îți ofere un router mai bun (dacă el este problema).

P.S.: Lățimea de bandă se poate mări doar de la furnizorul de internet.
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Raul_Rp
Member

Tue Jul 28, 2020 11:23 pm

Abea ce azi mi-a schimbat router-ul dar tot la fel merge,nush exact de ce dar inainte mergea viteza de instalare de 1,2mb/s dar acum am 700kb/s si dupa ce mi-a schimbat router-ul ama avut pentru 2-3 ore 1,2 mb/s si dupa iara mi-a dat 700kb/s

Return to “Networking”