Schimbare Router digi RDSRCS

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

shewse
Member
Posts: 1
Joined: Sat Sep 12, 2020 7:56 pm

Schimbare Router digi RDSRCS

Sat Sep 12, 2020 8:02 pm

Salut am facut un update la internet si am pus fibra optica mica problema este la routerul pe care il am este pus in mod bridge ci routerul personal deoarece aveam nevoie de mai multe porturi lan se poate inlocui acel router cu un media convertor ? Daca da cu ce model recomandati si cat de usor se poate face trecerea, am nevoie de ajutor de la digi sau nu ?
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 967
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Schimbare Router digi RDSRCS

Mon Sep 14, 2020 10:09 am

Salut,

Dacă la primul router ai făcută conversia de la fibră optică la Ethernet, atunci de ce nu folosești un switch pentru a extinde porturile?
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Networking”