probleme internet!

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

zzz1000
Member
Posts: 8
Joined: Thu Aug 23, 2018 7:49 pm

probleme internet!

Mon Dec 31, 2018 4:24 am

Salut! Am o unitate mai veche pe 775 ddr2 si am mutat componentele intr-o carcasa noua. Daca tot am mutat componentele, am schimbat hdd ca era praf cu un ssd nou. Am instalat windows 7 64bit , toate bune si frumoase doar ca am o problema, nu-mi gaseste/recunoaste internetul (Home network), iconita din dreapta jos se tot incarca fara nici-un rezultat. Din modemul de internet am 2 cabluri ce duc la 2 unitati. Un cablu la o unitate noua si un cablu la aceasta mai veche. Aceasta unitate (mai veche) recunoaste doar un cablu, iar pe calalalt tot incarca iconita aia din dreapta jos. Unitatea noua (cu acelasi windows) in schimb nu are nici-o problema merge pe amandoua cablurile (2 cabluri in 2 camere diferite). Placa de retea este integrata. Ce ar potea fi de vina? Trebuie sa-i fac mai multe update-uri windows-ului?
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 951
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: probleme internet!

Fri Sep 20, 2019 10:22 pm

Salut,

Eu aș zice că problema este la router/modem. Dacă pe unul din cabluri funcționează, înseamnă că portul la care este conectat celălalt cablu este limitat/blocat pentru adresa MAC a unității desktop.
Prin urmare, încearcă un restart la router/modem.

Dacă problema nu este la router/modem, cel mai probabil trebuie să actualizezi drivers system. Folosește un program care face update automat, cum e Driver Booster 6 de pe Steam.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."

Return to “Networking”