Archer C5 v 4.0

Probleme legate de Internet si Retele

Moderator: Suport Team

Krasimira23
Member
Posts: 2
Joined: Fri Feb 08, 2019 10:32 pm

Archer C5 v 4.0

Fri Feb 08, 2019 10:33 pm

Salut, in primul rand nu stiu daca am postat bine.

Am o problema cu acest ruter, l-am gasit intr-o dimineata dupa o pana de curent peste noapte cu toate becurile cliparind, doar cel care arata butonul de ON e in permanenta aprins, restul se aprind si se stang. Care sa fie problema, pacient decedat?

https://www.pcgarage.ro/routere-wireles ... er-c5-v40/
User avatar
SAM
Global Moderator
Contact:
Location: Suceava
Posts: 952
Joined: Fri Aug 17, 2018 10:49 am

Re: Archer C5 v 4.0

Fri Feb 08, 2019 10:46 pm

Salut,

E posibil să fie stricat. Mi s-a întâmplat și mie la fel cu un router mai vechi.

Verifică dacă te poți conecta la el prin cablu.
Dacă te poți conecta, verifică dacă datele de log in sunt cele din contractul cu provider sau au fost resetate.
Dacă nu te poți conecta la el înseamnă că este nefuncțional. Dacă este router oferit de provider atunci o să-l schimbe gratuit. Dacă este cumpărat de tine atunci trebuie să-l înlocuiești.

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Krasimira23
Member
Posts: 2
Joined: Fri Feb 08, 2019 10:32 pm

Re: Archer C5 v 4.0

Sat Feb 09, 2019 12:12 am

Nu merge sa ma conectez la el, nu il vede. S-a dus inseamna, ruterul era cumparat de mine, cand mi-am facut abonamentul la RDS nu mi-au dat nimic, si l-au folosit pe al meu. Sa sun maine sa vad ce rezolv. Multumesc oricum..

Return to “Networking”