Buna,
Ma poate ajuta cineva cu urmatoarele doua "năcazuri", nu ma prea pricep si ma cam bate Echo dot-ul.
1. Ce trebuie sa fac pentru a putea asculta radio(de la noi) sau macar spotify(zice ca nu suporta streaming pe device).
2. Ce setari trebuie facute pentru a putea face apeluri direct de pe device (zice ca nu pot numai in america mexic).
Multumesc.
Echo dot 3 - setari
Moderator: Suport Team
- D3iu
- Suport Team Moderator
1. Nu poti asculta radio in sensul traditional, doar prin intermediul TUNEIN si atunci poti spune de exemplu... Alexa, play KISS FM Romania on TuneIn sau Virgin Radio Romania on Tunein... O varianta mai usoara ar fi sa intrii in meniul de sus din aplicatia alexa de pe telefon si sa creezi scene cu radiourile tale preferate... de exemplu.. Alexa, play station one iar la raspuns poti adauga ce post de radio vrei de pe tunein (Adaug o imagine mai jos)
2. Nu poti efectua apeluri prin alexa decat daca esti in america (sau daca ai prieten cu cont si echo pe amazon si are numarul de telefon inregistrat in cont iar tu il ai in agenda telefonului pe care o sincronizezi cu aplicatia)

2. Nu poti efectua apeluri prin alexa decat daca esti in america (sau daca ai prieten cu cont si echo pe amazon si are numarul de telefon inregistrat in cont iar tu il ai in agenda telefonului pe care o sincronizezi cu aplicatia)

- GamerL3x
- Member
Gresit la numarul 2. Daca contectezi skype-ul cu alexa poti suna pe numere. Eu asa fac cand vreau sa imi gasesc telefonul "alexa, find my phone" sau "alexa call my wife" .. dar mentionez ca locuiesc in UKD3iu wrote: ↑Sat Jan 26, 2019 9:22 pm1. Nu poti asculta radio in sensul traditional, doar prin intermediul TUNEIN si atunci poti spune de exemplu... Alexa, play KISS FM Romania on TuneIn sau Virgin Radio Romania on Tunein... O varianta mai usoara ar fi sa intrii in meniul de sus din aplicatia alexa de pe telefon si sa creezi scene cu radiourile tale preferate... de exemplu.. Alexa, play station one iar la raspuns poti adauga ce post de radio vrei de pe tunein (Adaug o imagine mai jos)
![]()

- D3iu
- Suport Team Moderator
Da merge prin skype dar sa nu uitam ca si acolo ca sa suni pe numere de telefon trebuie sa platesti minute, numarul de telefon, deci e ca un abonament lunar... nu are sens sa platesti inca un abonament la telefon cand oricum platesti pentru telefonul tau... varianta gratuita momentan e doar in SUAGresit la numarul 2. Daca contectezi skype-ul cu alexa poti suna pe numere. Eu asa fac cand vreau sa imi gasesc telefonul "alexa, find my phone" sau "alexa call my wife" .. dar mentionez ca locuiesc in UK
- 2Fast
- Member
Salut!
am si eu o problema cu al meu echo dot 3.
Nu reusesc de nici o culoare sa il conectez,am urmat toti pasii si tot degeaba, in mometul cand ajung sa bag parola de la wifi, astept un timp apoi zice ca parola e incorecta
am resetat dot-ul de 10 ori pana acuma am dat si pe deregister din contul de pe amazon si la fel
am si eu o problema cu al meu echo dot 3.
Nu reusesc de nici o culoare sa il conectez,am urmat toti pasii si tot degeaba, in mometul cand ajung sa bag parola de la wifi, astept un timp apoi zice ca parola e incorecta
am resetat dot-ul de 10 ori pana acuma am dat si pe deregister din contul de pe amazon si la fel