Prezentare Nyky

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

mihaicroitoru
Member

Prezentare Nyky

Tue Jun 19, 2018 8:37 pm

Salut guys!Ma numesc Nyky am aproape 18 ani ,imi plac serialele/filmele si urmaresc canalul CipFlixTV de la primele videoclipuri.
Cand am intrat pe aceasta categorie "Aici va puteti prezenta" scria ca putem discuta despre orice asa ca am o intrebare.
Peste o luna ma voi muta in Germania cu familia si m-am saturat sa stau sa pierd timpul aiurea.M-am decis sa fac recenzii la filme/seriale pentru ca urmaresc multe.Aici intervine problema.Nu stiu ce camera/aparat sa imi cumpar.Bugetul meu nu sta foarte bine.As da pe camera undeva la 1000-1500 lei maxim.Vreau sa ma filmez pe mine in fata biroului.Nu stiu nimic despre aparate/camere video asa ca apelez la acest forum.Eu am gasit aceste 2 modele Aparat foto digital Nikon COOLPIX B500, 16.1MP Negru si Aparat foto digital Sony Cyber-Shot DSC-WX500, 18.2MP, High zoom, Wi-Fi, NFC, Black.Care dintre acestea doua sunt mai bune?Stiti altceva mai bun pentru ceea ce vreau eu sa fac.Ma batea gandul sa imi iau un gopro4/5 ,dar imaginea este mai wide.Voi ce mi-ati recomanda.Multumesc anticipat ;)
cipflixtv
Administrator

Re: Prezentare Nyky

Wed Jun 20, 2018 5:26 pm

bine ai venit in comunitate .. pt poze, NIKON ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
vhigytr54
Member

Re: Prezentare Nyky

Wed Aug 05, 2026 1:47 am

Nu sunteți singur în căutarea unei soluții accesibile pentru filmări de calitate, mai ales când bugetul este limitat. Camera Nikon B500 este solidă pentru începători, dar dacă vrei ceva mai versatil, ar trebui să iei în considerare opțiuni mai moderne sign in . Dacă te gândești la jocuri mobile ca PKR98 Games, ar fi mai logic să investești în un smartphone cu cameră bună, decât în echipament dedicat filmărilor.

Return to “Aici va puteti prezenta”