Eroare pe Placa de baza

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

Raduku40
Member
Posts: 11
Joined: Sun Jan 12, 2020 2:13 am

Eroare pe Placa de baza

Mon Jan 13, 2020 12:04 pm

Salutare . Am configurat un Pc " copie" Bestia 30.000 de lei ca al tău Cipflixtv dar o versiune de vreo 15.000 de lei , si problema mea este cu placa de baza Gigabyte AoursZ390 Master , am o eroare pe placa A0 , ce este si despre ce este vorba ? Ce pot sa fac !i-am facut update la bios , ultima versiune si tot asa !
Va rog mult cu o informatie !
Zile bune !
User avatar
Wishz
Global Moderator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 395
Joined: Thu Jan 09, 2020 10:48 pm

Re: Eroare pe Placa de baza

Mon Jan 13, 2020 4:38 pm

Nu este o eroare.
A0 = IDE initialization is started.
Practic inseamna ca BIOS-ul si-a facut treaba iar acum sistemul ruleaza de pe sdd/hdd..
Este un cod de status ce iti spune ca totul functioneaza perfect.
Ala fara pc'uri pe pereti!
Raduku40
Member
Posts: 11
Joined: Sun Jan 12, 2020 2:13 am

Re: Eroare pe Placa de baza

Mon Jan 13, 2020 6:18 pm

Si cum as putea face sa imi dispara acest A0..., pt ca as vrea ca sa vad temperatura de pe placa de baza! Ms mult Boss ✌
User avatar
Wishz
Global Moderator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 395
Joined: Thu Jan 09, 2020 10:48 pm

Re: Eroare pe Placa de baza

Tue Jan 14, 2020 5:32 pm

Este greu sa iti zic cu exactitate pentru ca la fiecare placa de baza este diferit iar multe nu suporta acest lucru.
Am cautat putin pe google si nu prea gasesc multe informatii specifice pentru placa ta de baza.
Te pot ajuta doar prin a-ti spune ca trebuie sa ai in bios undeva optiunea de Q-CODE LED, unde ii poti da enable/disable iar la unele versiuni de bios si unele placi de baza poti selecta sa iti apara temperatura dupa ce booteaza windows-ul.
Poti incerca sa citesti in manualul placii de baza, sper sa fie de ajutor!
Ala fara pc'uri pe pereti!

Return to “Aici va puteti prezenta”