GamerL3x

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

GamerL3x
Member

GamerL3x

Wed Apr 24, 2019 11:40 am

Salutare. Numele meu este Alex, stabilit in UK de aproape 6 ani (fara dorinta de a ma intoarce in tara..), 32 ani, 3 copii, gamer din 96' de pe vremea lu' Diablo si The Elder Scrolls II...
Am jucat si inca ma joc la varsta asta ORICE apare nou... pt ca cele vechi le-am jucat :) .... avand un laptop amarat ma chinui cu el deocamdata si bineinteles Xbox-ul lu' fimiu. Ma chinui cu laptopul pt ca abia imi duce World of Warships (jocul meu preferat in momentul de fata)..
Primul meu PC a fost in 97' un 486... peurma un pentium 1, 2, 3, 4 si restul ...

In tara inainte sa plec am avut un PC (la vremea aceea era de top pt ca lucram la eMag si imi procuram piese mult mai ieftine decat pe piata..) dar din cauza ca a trebuit sa imi vand tot ce am avut in tara pt a imi inchiria casa in UK a trebuit sa dau si tot ce aveam cu 2000 lei (450 lire cam asa). Adica cam tot ce gasiti in aceste poze
Acum usor usor vreau sa imi fac din nou un setup, pardon.. nu unul... ci 3 setup-uri puternice pt ca am 3 copii nu? :) (cand spun puternice ma refer la 64gb ram, cu ultimile placi video aparute etc)
Copii mei vor sa se apuce de Youtube, asa ca ii sustin.. ba chiar si eu vroiam sa ma apuc la un moment dat...dar am o varsta totusi... poate ma voi apuca sau poate nu..

Il urmaresc pe Dani pt ca, este cam de aceiasi varsta cu mine,familist,pasionat de tehnologie, am crescut amandoi in aceleasi vremuri (cand exista televizorul alb/negru... in tin minte pt ca noi eram telecomenzile la el...)cand nu exista telefon/laptop/pc... bine cine nu avea bani nu avea PC... dar nah... intelegeti voi ideea. Pe noi nu ne-a invatat nimeni tehnologie.... noi am invatat-o singuri. Cum zicea Dani intr-un clip mai vechi.. ne curentam de 2-3 ori pe zi.. pt ca asa ne distram noi atunci...

Sper sa fiu bine primit...si sa ne auzim cu bine.
Image
SAM
Global Moderator

Re: GamerL3x

Thu Apr 25, 2019 10:22 am

Salut și bine ai venit în comunitate!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
GamerL3x
Member

Sat Apr 27, 2019 10:35 pm

SAM wrote:
Thu Apr 25, 2019 10:22 am
Salut și bine ai venit în comunitate!
Multam :)
Image
Sylver Cheetah 53
Member

Tue May 21, 2019 4:00 am

Bun venit, omule.
Interesant că sunt mulţi emigranţi pe aici.
[Vînd] Intel Core i7-5820K Haswell-E, 6-core/12 threads, 3.3Ghz/3.6Ghz, LGA 2011v3

Return to “Aici va puteti prezenta”