My computer comanda pe mouse

Adresat membrilor noi : aici va puteti prezenta si discuta despre orice!

Moderator: Suport Team

SilviuM1995
Member
Posts: 1
Joined: Sun Aug 19, 2018 2:18 am

My computer comanda pe mouse

Tue Aug 04, 2020 2:19 pm

Buna ziua ,
Am si eu o intrebare ! Am urmarit acum ceva timp , review-ul lui Dani la mouse-ul logitech g502 Hero si zicea la un moment dat ca poti adauga comanda pt "this pc" sau older "my computer" pe unul din butoanele mouse-ului. Aveti idee cum??
O zi faina
User avatar
Wishz
Global Moderator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 425
Joined: Thu Jan 09, 2020 10:48 pm

Re: My computer comanda pe mouse

Thu Aug 06, 2020 2:38 pm

Intri in aplicatia mouse-ului si faci macro pe buton pentru tasta de Windows+E
Ala fara pc'uri pe pereti!

Return to “Aici va puteti prezenta”