Salut eu sunt Sillchi. sau Silviu , am 13 ani stau in Suceava si da , l-am cunoscut pe Dani sau Cipri sau Cip cum vreti sa-i spuneti in urma cu un an de la clipu' asta misto cu numele de "Cum sa iti cumperi ce vrei cand nu ai bani", aparea in recomandate, am zis sa ma duc sa ma uit sa vad cat de true e =))). Dupa cateva zile iar mi-a aparut un video cu numele "Operatiunea CUR PANSAT / Reparam drona DJI Phantom 3 dupa ce am spart-o", atunci am zis ca ar trebuii sa ma uit mai mult, nu stiam care-i treaba cu gaming, pc-uri etc, m-am uitat si tot mai uitat, dupa am invatat ceva de la Dani Dar atunci mi-a venit o foarte ingenioasa, cand am vazut ca Dani a postat primul sau episod de Setup Wars de Romania foarte bine realizat, am zis sa ma bag si eu, dar era o problema aveam un pc like a sh!t, am zis ca n-am nici o sansa nu o sa faca Setup Wars cu niste setup-uri asa slabe, si am zis las-o balta. Si cam atat, restu' m-am tot uitat si uitat, un alt video super smecher recent a fost cel in care Dani a prezentat "camera kit's" si cand m-am uitat am zis ca n-are cum sa fie inregistrat doar cu un note 4, dar chiar a fost filmat cu un note 4, dupa am zis sa-mi comand unul si asta am facut, sau meritat frate foarte mult. Primu' topic putere bafta.
Bine ai venit frate multumesc pentru sustinere .. daca ai o problema nu ezita sa intrebi si app, esti primul care a postat pe forum inafara de mine .. felicitari )
Bine ai venit frate multumesc pentru sustinere .. daca ai o problema nu ezita sa intrebi si app, esti primul care a postat pe forum inafara de mine .. felicitari )