Categorii noi pt forum

Aici poti raporta o problema sau un BUG legat de forum, sau orice sugestie

Moderator: Suport Team

Cosmin Grigore
Member

Categorii noi pt forum

Mon Jun 18, 2018 4:08 pm

Salutare.
N-am apucat sa ma prezint oficial in categoria dedicata, dar o sa o fac rapid aici.
Ma numesc Cosmin, am 26 de ani, am 2 canale de YouTube, unul mai mare si mort, altul mai mic si in coma. Irelevant. Acum mi-am terminat si eu apartamentul si vreau sa imi fac setupul de gaming si aveam nevoie de ceva informatii de la cei care au facut deja chestia asta. Si de aici si nevoia de categorii noi in care se postez intrebarile mele, categorii care nu exista momentan.
De exemplu, vreau sa imi iau un stand pt 2 monitoare, dar nu stiu ce model sa aleg. Nu prea am unde sa discut. Undeva unde sa postez intrebari legate de moddarea unui birou, de cable management, suporturi pt monitoare, etc. Ca nu pot sa pun la prezentare setup.
De asemenea, discutii despre mobila de gaming (scaune, birouri, etc), unde se incep?
Sper sa fie util comentariul meu. Ne vedem pe forum.
O zi faina!
:D
Medic rezident, YouTuber pe vreo 2 canale. Imi plac multe chestii din sfera Tech/PC si gaming. Le fac in timpul liber.
cipflixtv
Administrator

Re: Categorii noi pt forum

Mon Jun 18, 2018 5:49 pm

salut, bine ai venit .. am sa mai fac categorii incurand .. dar nu pt birou si etc, va fi o categorie in care vor fi discutii generale si acolo veti putea discuta despre orice
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image
fu
fuckoffcheater

Mon Jun 18, 2018 5:55 pm

Deocamdata poti intreba orice aici si dupa cand CIP o sa faca categoriile respective, postarea ta o sa fie mutata
Cosmin Grigore
Member

Mon Jun 18, 2018 5:56 pm

E perfect. Am dat primele idei care mi-au venit in minte. Orice e bine venit, atata timp cat nu fac postari in sectiunile gresite :)
Medic rezident, YouTuber pe vreo 2 canale. Imi plac multe chestii din sfera Tech/PC si gaming. Le fac in timpul liber.

Return to “Ai gasit un BUG sau ai o sugestie pentru forum?”