Cum credeti duce un PUBG
PC GAMING , PARERI !
Moderator: Suport Team
- Artiom
- Member
INTEL Core i7-8700 4.6 Ghz 8Gb DDR4 HDD 500 +SSD 120 GeForce GTX1050 Ti OC Edition 4Gb
Cum credeti duce un PUBG
Cum credeti duce un PUBG
- TheDrop.
- Member
- cipflixtv
- Administrator
- Smart
- Member
Daca pot sa ma pronunt: As schimba i7 cu i5, 1050 cu 1060, ssd si hardul le-as schimba cu un ssd de 500gb pe m.2 de preferinta. Placa de baza si carcasa mini-itx si ai un super pc al dracu de mic pe care te joci fara probleme...
- Artiom
- Member
- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Personal nu as achizitiona un astfel de pc pentru jocuri, as cauta o varianta cu 1060 chiar daca ar avea un procesor i5 ca sa mentii acelasi buget alocat.
Legat de SSD si HDD eu as merge pe combinatia ssd + hdd, deoarece un ssd are un timp de viata mai mic si pe acesta nu este bine sa tot faci write/read la poze,muzica si alte nebunii. Daca iti cumperi un hdd cu 7200 rpm, in jocuri nu vei observa aproape nicio diferenta intre hdd si ssd.
+++++ tine cont ca PUBG-ul va avea nevoie pe alocuri de mai mult de 8 GB ram. Eu am o configuratie cu i5 6500 si 10603gb si cand aveam doar 8GB single chanel aveam foarte multe microblock-uri si am rezolvat problema facand upgrade la inca 8 GB ram si avand astfel 16GB in dual channel.
Re: PC GAMING , PARERI !
Subscriu legat de schimbarea placii video. Mai bine mai tai din procesor si iti iei un i5 8400 si de diferenta iti iei un 1060 macar de 3 GB. Diferentele de fps dintre 1050ti si 1060 3GB este foarte mare, aproape dubla.
Personal nu as achizitiona un astfel de pc pentru jocuri, as cauta o varianta cu 1060 chiar daca ar avea un procesor i5 ca sa mentii acelasi buget alocat.
Legat de SSD si HDD eu as merge pe combinatia ssd + hdd, deoarece un ssd are un timp de viata mai mic si pe acesta nu este bine sa tot faci write/read la poze,muzica si alte nebunii. Daca iti cumperi un hdd cu 7200 rpm, in jocuri nu vei observa aproape nicio diferenta intre hdd si ssd.
+++++ tine cont ca PUBG-ul va avea nevoie pe alocuri de mai mult de 8 GB ram. Eu am o configuratie cu i5 6500 si 10603gb si cand aveam doar 8GB single chanel aveam foarte multe microblock-uri si am rezolvat problema facand upgrade la inca 8 GB ram si avand astfel 16GB in dual channel.
- Smart
- Member
Nu mai e problema cu ssd-urile. Detin ssd-uri de multi ani.. in momentul asta detin peste 15 ssd-uri si nu a picat nici unul. Hdd-ul e zgomotos si are timp de accesare mai mare. Daca nu ai nevoie de dimensiuni mari nu se mai merita hdd...
Return to “Crezi ca ai un Setup "smecher"? Prezinta-l aici!”