As vrea sa stiu daca e bun si daca se merita sa il iau.
GPU: GTX 1050Ti MSI 4G (o am deja)
CPU: Ryzen 5 2600
MB: MSI B350M BAZOOKA
RAM: ADATA XPG Gammix D10 Black 8GB DDR4 2666MHz CL16
HDD: 1T Seagate (il am deja)
SSD: WD NEW Green 120GB SATA-III M.2
PSU: 500W 80+ bronze (il am deja)
CASE: Genesis Titan 750 Red
PERIFERICE ACTUALE
Mouse: HyperX Pulsfire FPS
Monitor: Lenovo Gaming Legion Y25f-10 24.5 inch 1ms FreeSync 144Hz
Tastatura: Genesis RHOD 600RGB (planuiesc sa schimb cu una mecanica)
Casti: Redragon Siren 2
Mousepad: HyperX FURY S Pro Small
MULTUMESC ANTICIPAT
Viitor pc
Moderator: Suport Team
- Marian123
- Member
Pentru ce vrei sa folosesti pc-ul? Eu, daca as avea bani, l-as cumpara:)). Procesor de ultima generatie cu multe nuclee, 8gb ram suficienti, ssd+hdd, carcasa cu airflow ok. Eu as incerca sa vand placa video si sa iau un 1060 cu 6gb dar asta strict pentru gaming. Castile alea au vibratii puternice si microfon care se aude clar? Vreau si eu sa le iau.
Învăţ și ajut 

-
fu
Incearca sa cumperi un 1060 de 3GB sau chiar de 6GB fiind mai bun decat un 1050ti si gandeste-te la inca o placuta de ram ca sa ai 16GB
- VladOneX
- Member
Sustin parerile celor de mai sus (Marian123 si fuckoffcheater), pune placa ta video la vanzare pe stii tu ce site, mai pune o diferenta de bani si cumpara un GTX 1060, astfel, sistemul tau de gaming va fi mult mai echilibrat.
- CronoXGM
- Member
Da sa sti ca isi merita banii. Sunet bun doar ca microfonul e umpic cam incet dar se rezolvaMarian123 wrote: ↑Sun Jun 17, 2018 9:51 pmPentru ce vrei sa folosesti pc-ul? Eu, daca as avea bani, l-as cumpara:)). Procesor de ultima generatie cu multe nuclee, 8gb ram suficienti, ssd+hdd, carcasa cu airflow ok. Eu as incerca sa vand placa video si sa iau un 1060 cu 6gb dar asta strict pentru gaming. Castile alea au vibratii puternice si microfon care se aude clar? Vreau si eu sa le iau.
Sanatate la toti 

Return to “Crezi ca ai un Setup "smecher"? Prezinta-l aici!”