..in fine, trec la subiect... am un laptop, un asus rog gl753 vd (aici am luat teapa, dar aia e) ..printre alte probleme cu care ma confrunt este
racirea, deoarece si procesorul si placa video folosesc aceiasi "evacuare" , care si asa este destul de mica. Daca nu as folosi un cooler pentru
laptop, probabil ca in timpul sesiunilor de gaming s-ar sufoca si in cele din urma s-ar opri. Doar ca nu-mi place cum arata cocotat pe cooler
si atunci sunt in cautarea unei solutii de a face un birou custom ( am incercat sa ma documentez, doar ca una caut eu si alta gasesc..am
incercat diferite platforme, aplicatii, dar nimic..in alta ordine de idei, va cer voua ajutorul cu privire la:
- cum pot incastra niste coolere intr-o bucata de pal (intr-un birou), conteaza marimea si puterea acestora?
- exista coolere speciale pentru incastrare?
- cum le pot alimenta? exista vreo posibilitate direct la priza printr-un transformator sau doar la usb?
- cum le pot monta? am vazut ca au niste picioruse de prindere ciudate(pe laterale, adica fix unde le incastrez)
- si in final cum pot face in asa fel incat la sfarsit,cel putin deasupra sa nu fie o diferenta de nivel vizibila, sa ventileze si daca se poate si fara
sa se vada prea multe fire