Modding PC on wall

Tot ce tine de PC MODDING

Moderator: Suport Team

AlexClaudiu
Member
Posts: 2
Joined: Mon Feb 11, 2019 4:58 am

Modding PC on wall

Sun Sep 29, 2019 3:04 pm

Salutare ! Recent mi-am achizitionat aproape tot (asa cred) ce imi trebuie pentru asamblarea unui pc pe perete, insa m-am impotmolit la un pas, acela fiind faptul ca nu stiu cum sa prind plexiglass-ul de lemn, iar componentele de plexiglass. Ma poate ajuta cineva va rog ? Am sa las un atasament cu o poza, poate va este de folos.
https://imgur.com/a/KGftuAi
User avatar
Cri0
Member
Location: Bacau
Posts: 77
Joined: Sun Jul 01, 2018 10:14 pm

Re: Modding PC on wall

Fri Nov 08, 2019 12:16 am

In primul rand trebuie sa masori gaurile care trebuie facute prin plexiglas si prin placa de lemn. Acele gauri trebuie sa fie date cu un burghiu M3, iar suruburile pe care le vei folosi trebuie tot M3 asemenea si piulitele. cu suruburi treci prin lemn si prin plexi si prinzi fiecare componenta. Ideea e ca nu ai foarte multe variante la lungimea suruburilor, asa ca trebuie sa te decizi pentru marimea lor.
Placa de baza, am prins-o prin interior cu surub dupa intre placa de baza si plexi am pus 2 saibe cu zona de cauciuc ( se folosesc la etansare, eu le-am folosit la ridicarea placii de baza pentru circularea aerului si pentru suportul mountului radiatorului)
Hdd-u l-am prins cu surub direct, fara piulita prin spatele placii de lemn ( surubu trece mai intai prin placa de lemn dupa plexi, dupa printr-o piulita (pentru pastrarea distantei componentei fata de plexi, si la final intra componenta)
La fel si pentru SSD ( eu am de ambele)
Sursa si placa video au fost mai greu de pus, dat fiind ca nu am vrut sa fac gauri prin ele.
La sursa si placa video am sa iti atasez cateva poze, sper sa intelegi cum le-am pus. :)
Montare sursa
Montare palca video - ( daca te intrebi ce este in ultima poza, este un coltar de metal care sustine greutatea placii video si o tine la acelasi nivel cu toate celelalte prinderi ale placii )
Montare SSD + HDD + MB
Final

Dupa cum am spus acest build a fost facut cu gandul la componente, nu am vrut sa le gauresc si am avut grija, la sursa si la placa video, la suruburile care sustin placa video sa le combin cu niste saibe cu cauciuc pentru a nu le zgaria. Cam asa

Daca mai ai intrebari si nelamuriri si ai vrea sa iti raspund la intrebari despre buildu meu sau daca ai nevoie de alte idei in legatura cu ce vrei tu sa faci, le poti adresa ori aici, ori in privat.
O seara faina in continuare:) !

P.S. Si da, pozele le-am facut la momentul redactarii raspunsului :))

L.E. Am uitat sa precizez ca, cel putin la mine, importante au fost si grosimea placii de lemn si grosimea placilor de plexi. Ale mele au masurat cam 5 mm plexi si vreo 4mm lemnul, deci ~ 10mm din surub era deja ocupat cu acestea 2. Trebuie sa ai mare grija cu dimensiunile suruburilor.
" Expect the best, prepare for the worst! "
User avatar
cipflixtv
Administrator
Contact:
Location: Timisoara
Posts: 476
Joined: Wed Mar 21, 2018 9:00 pm

Re: Modding PC on wall

Sat Nov 16, 2019 1:28 pm

salut, vad ca ti-a explicat Cri0 aici deci nu mai e nevoie sa spun ca vei gasti totul in clipurile mele cu wallmount-uri ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “PC Modding”