Comanda ledconcept

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

Pantera
Member

Comanda ledconcept

Sun Aug 12, 2018 12:57 am

A mai dat cineva comanda dupa led concept?daca da in cate zile a ajuns comanda, am dat comanda de o banda dupa ora 15:00 si la ei pe site scrie ca daca dai comanda inaintea orei 15:00 iti afuce comanda in aceasi zi cate ai dat comanda si daca dai dupa 15:00 cum am dat eu iti aduce a doua zi , bun pai eu am dat comanda miercuri trebuia sa ajunga joi e duminica hai in weekend nu lucreaza dar joi si vineri ce au facut? Imi puteti spune voua in cate zile va ajuns comanda?
Flechtemaher
Member

Re: Comanda ledconcept

Mon Aug 13, 2018 5:43 pm

Eu am comandat si a 2-a sau a 3-a zi mi-a ajuns. Cred ca ti-o livra in acea zi daca erai din bucuresti. Oricum, poti sa ii intrebi pe site ce se intampla cu comanda ta, si daca comanda a fost predata la curier, ei nu au nicio legatura, trebuie sa vorbesti cu firma de curierat
Pantera
Member

Mon Aug 13, 2018 10:06 pm

Am rezolvat aparent numai au pe stock si nici nu imi raspundeau in final au raspuns astazi si mi-au zis ca numai au pe stock , faza care nu o inteleg de ce pe site nu scrie out of stock
cipflixtv
Administrator

Mon Aug 13, 2018 10:33 pm

la orice comanda online tine mai mutl de curier .. firma preda comada curierului pana in o anumita ore in aceiasi zi cand o faci .. dar curierul poate nu are chef sa vina la tine maine .. :( patesc si eu ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “Discutii Generale”