Editare video

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

BCM
Member

Editare video

Tue Aug 21, 2018 10:59 pm

Salut! As vrea si eu un program de editare video pentru ca ador cum editeaza Cip si m-a facut sa vreau si eu sa fac chestii de genul, dar nu stiu cu ce program as putea incepe. Daca aveti si niste tutoriale ceva sunt bine venite. Multumesc anticipat!
SAM
Global Moderator

Re: Editare video

Wed Aug 22, 2018 9:10 am

Salut,

Îți recomand Camtasia Studio pentru început. Cred că e suficient pentru a învăța să editezi. Nu are foarte multe features, dar e simplu de utilizat și are o interfață foarte prietenoasă.
Poți face rost de program de pe siteul oficial, însă acolo îți va da 30days trial. https://www.techsmith.com/video-editor.html
Am un prieten care folosește Sony Vegas, deci îl poți încerca. Mi s-a zis că se poate lua gratuit, adică are o variantă FREE(fără trial). https://www.vegascreativesoftware.com/u ... ie-studio/

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Radu
Member

Thu Aug 23, 2018 4:21 pm

Cipflix editeaza cu programul Adobe Premier Pro si daca ai pc bunicel care sa-ti permita sa-ti mearga fluent programul poti incepe usor cu tutoriale de pe youtube dar programul acesta costa.
Fotografia este o artă.
cipflixtv
Administrator

Fri Aug 24, 2018 4:27 pm

poti incepe cu Sony Veagas Pro daca vrei .. e mai user firendly decat Aobe Creative Suite ( cu asta lucrez eu ) e o serie de programe .. dar sunt scumpe si greu de lucrat cu ele la inceput .. tutoriale si practica si va merge totusi ..
:o CipFlixTV - Ala cu pc'uri pe pereti! :o
Image

Return to “Discutii Generale”