PC gaming/recording
Moderator: Suport Team
- foosa
- Member
Salut.As vrea sa ma apuc de yt. Sa filmez gaming. Bugetul meu este de 3500 lei. As vrea sa am 40 fps-uri gta 5/for honor/pubg… Ajutatima va rog cu o config.
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Dacă este vorba despre un PC atunci ai mai jos două recomandări de la Dani.
Buget - 4000lei - viewtopic.php?f=15&t=9&p=9&hilit=4000+lei#p9
Buget - 3000lei - viewtopic.php?f=15&t=8
Dacă ai un buget de maxim 3500lei, cum ai și spus, îți recomand să alegi din ambele recomandări astfel încât să te încadrezi în 3500lei.
Dacă este vorba despe un laptop, atunci îți recomand laptopul pe care îl am și eu. Lenovo Legion Y520-15IKBM varianta cu i5-7300HQ și GTX1060-3GB MaxQ. Ceva mai bun sub 3700lei nu știu dacă o să găsești.
Baftă!
Dacă este vorba despre un PC atunci ai mai jos două recomandări de la Dani.
Buget - 4000lei - viewtopic.php?f=15&t=9&p=9&hilit=4000+lei#p9
Buget - 3000lei - viewtopic.php?f=15&t=8
Dacă ai un buget de maxim 3500lei, cum ai și spus, îți recomand să alegi din ambele recomandări astfel încât să te încadrezi în 3500lei.
Dacă este vorba despe un laptop, atunci îți recomand laptopul pe care îl am și eu. Lenovo Legion Y520-15IKBM varianta cu i5-7300HQ și GTX1060-3GB MaxQ. Ceva mai bun sub 3700lei nu știu dacă o să găsești.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- RobertGHD
- Suport Team Moderator
Poti sa cumperi direct asamblat pc-ul asta: https://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-gara ... 6gb-gddr5/ , ca sa nu te mai complici cu asamblare daca nu te pricepi.
Daca vrei sa iti faci tu unul singur construieste ceva asemanator cu acela, si probabil o sa faci si putina economie si reusesti sa il scoti sub 3500 lei.
Daca vrei sa iti faci tu unul singur construieste ceva asemanator cu acela, si probabil o sa faci si putina economie si reusesti sa il scoti sub 3500 lei.