Salut, as dorii sa imi schimb telefonul, am un Huawei p10 lite.
Si nu stiu ce telefon sa-mi aleg dintre cele 3: Huawei Mate 10 Lite/P20 Lite/Samsung A6+.
As dorii daca se poate sa lasati un post despre fiecare telefon in parte cu PRO/CONTRA si motivul pentru care ati alege telefonu.
PS: Sper sa nu fie vreo problema pentru ca am facut acest post...Mai mult am obs ca se posteaza despre PC-uri.
Alegere telefon
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Eu aș alege Samsung A6+ numai pentru ecranul AMOLED. Însă nu are tehnologia 802.11ac.
P20Lite are 802.11ac, dar are bateria destul de mică și neoptimizată.
Huawei Mate 10 Lite în niciun caz. Cea mai bună conexiune Wireless pe care o poți obține este prin 802.11n.
Sper că te-am lămurit. Baftă!
Eu aș alege Samsung A6+ numai pentru ecranul AMOLED. Însă nu are tehnologia 802.11ac.
P20Lite are 802.11ac, dar are bateria destul de mică și neoptimizată.
Huawei Mate 10 Lite în niciun caz. Cea mai bună conexiune Wireless pe care o poți obține este prin 802.11n.
Sper că te-am lămurit. Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Robertosro
- Member
Mate 10 Pro all the way. Am telefonul asta din Februarie si sunt super multumit.
Conectivitate excelenta, nu pierde semnal, baterie mare duce aproape 2 zile cu apps active si ar mai fi si multe altele insa poti sa gasesti rewiev relevante pe yt. Recomand
Conectivitate excelenta, nu pierde semnal, baterie mare duce aproape 2 zile cu apps active si ar mai fi si multe altele insa poti sa gasesti rewiev relevante pe yt. Recomand