Salut! Mi-am cumparat acum vreo 2 luni un pc ( i5-8500, gtx 1060 3gb, 1t hard si 120 gb ssd) iar acum a inceput sa am frame dropuri si nu stiu de ce. Ma potutei ajuta cu un sfat va rog ?
Moderator: Titlul a fost schimbat din ”Am o problema cu pc-ul!!!!” în ”Frame drop in jocuri”.
Frame drop in jocuri
Moderator: Suport Team
- cipflixtv
- Administrator
Re: Am o problema cu pc-ul!!!!
poti incerca un fresh clean reinstal de windows .. ar trebui sa repare problema 

- SAM
- Global Moderator
Salut,
Problema ta are mai multe cauze, deci mai multe soluții. Ar trebui să explici mai pe larg problema.
Am mai întâlnit o astfel de problemă atunci când sursa murea.
În general, din punct de vedere hardware, sursa provoacă astfel de probleme. De asemenea, dacă sistemul se supraîncălzeşte, se aplică anumite măsuri de siguranță, care desigur scad performanța.
La partea de software sunt foarte multe cauze. Vezi dacă Windows este up-to-date, la fel şi la drivers.
Lansează o scanare rapidă din Windows Defender.
Dacă ai Windows 10, nu folosi antivirus dedicat.
Bineînțeles, o reinstalare a sistemului de operare e binevenită.
Revino cu mai multe detalii despre problemă!
Problema ta are mai multe cauze, deci mai multe soluții. Ar trebui să explici mai pe larg problema.
Am mai întâlnit o astfel de problemă atunci când sursa murea.
În general, din punct de vedere hardware, sursa provoacă astfel de probleme. De asemenea, dacă sistemul se supraîncălzeşte, se aplică anumite măsuri de siguranță, care desigur scad performanța.
La partea de software sunt foarte multe cauze. Vezi dacă Windows este up-to-date, la fel şi la drivers.
Lansează o scanare rapidă din Windows Defender.
Dacă ai Windows 10, nu folosi antivirus dedicat.
Bineînțeles, o reinstalare a sistemului de operare e binevenită.
Revino cu mai multe detalii despre problemă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."