Obs studio

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

GLONTZ
Member

Obs studio

Tue Oct 30, 2018 6:09 pm

Salutare Cip ....am si eu o mica , mare rugaminte ....de curand m-am hotarat sa incep sa fac game streaming pe youtube , dar ma lovesc de niste chestii care ma scot din minti . Deci ca fiecare , am descarcat Obs Studio pe 64 bit ca asa imi merge windows-ul , am afcut toate setarile pentru strem video audio etc , optimizate pentru laptopul meu , si nu imi inregistreaza , ecranul ramane negru si la streamming si la record game .
Ca , configuratie am asa : Procesor intel i5 7300 HQ , 8GB ram DDR4 la 1200 ghz , o placa video Nvidia Getforce gtx 1050 de 4 gb DDR5 la 128 bit , si viteza de internet la 45-47 mbs real .
Am incercat cam tot , cu tutoriale de pe youtube , si nu am reusit decat sa inregistrez ecranul si atat ( display capure ) dar in game capture ,cat si in streamming ramane negru ....ai idee cum as putea sa il fac sa mearga ? sau configuratia laptopului nu este destul de buna pentru ce vreau eu ? Multumesc anticipat KTGW :)
Last edited by GLONTZ on Tue Oct 30, 2018 6:17 pm, edited 3 times in total.
SAM
Global Moderator

Re: Obs studio

Tue Oct 30, 2018 6:40 pm

Salut,

Am avut și eu problema asta când am folosit OBS Studio. Eu am rezolvat-o foarte simplu, reinstalând programul în alt folder.
Programul s-a dezvoltat pe parcurs, deci e posibil ca problema asta să aibă mult mai multe cauze acum. Încearcă un troubleshooting de pe pagina oficială.
Ai spus că ai încercat tutorialele de pe Youtube, așa că te rog să verifici și cele pe care le-am găsit eu, poate sunt diferite.
https://www.youtube.com/watch?v=XJArBlQCZ_g
https://www.youtube.com/watch?v=eJCY1-sWgME

Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
GLONTZ
Member

Tue Oct 30, 2018 10:19 pm

orice fac ,nu ii dau de cap ...l-am instalat in alt folder , am fost si la ei pe pagina am facut troubleshooting , ramane negru in coontinuare .......o alternativa ar fi sa fac live din alt program Ms de ajutor
TheDrop.
Member

Tue Oct 30, 2018 10:27 pm

Salut,

Incearca sa pui o versiune mai veche de OBS. Link: click me.
Dezinstaleaza OBS-ul actual inainte de a face asta.
Image

Return to “Discutii Generale”