Salut ! De curand m-am gandit sa achizitionez un pc de gaming, bugetul este de 2300 lei si am nevoie de ajutorul acestei comunitati.
Am facut 2 wishlist-uri si nu stiu care este mai bun strict pentru gaming.
Pc pe INTEL:https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3704376/
Pc pe AMD:https://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/3704796/
Multumesc anticipat !
AMD sau INTEL
Moderator: Suport Team
- SouND
- Member
Salut Eow,
Am analizat cele 2 wishlist-uri pe care le-ai facut, iti recomand sa mergi pe AMD daca este vorba de un buget mai limitat, pentru ca iti ofera mai multa performanta.
Cei de la AMD ofera o performanta asemanatoare cu cei de la INTEL la un pret mult mai scazut. Intel i3 8100 fata de Ryzen 5 1600X e mult mai slab in performanta. Personal recomand sa mergi pe a 2 a generatie de la AMD pentru ca este mai puternica decat prima.
Ma repet, AMD este mult mai bun cand vine vorba de buget si perfomanta, performanta aproape la fel de buna ca la Intel , + ca cei de la AMD ofera procesoare mai bune cand vine vorba de Multi-Tasking , dar si intel pe partea de single core, ce ajuta la gaming, dar diferenta este de 2-3 fps-uri MAXIM.
Succes. !
Am analizat cele 2 wishlist-uri pe care le-ai facut, iti recomand sa mergi pe AMD daca este vorba de un buget mai limitat, pentru ca iti ofera mai multa performanta.
Cei de la AMD ofera o performanta asemanatoare cu cei de la INTEL la un pret mult mai scazut. Intel i3 8100 fata de Ryzen 5 1600X e mult mai slab in performanta. Personal recomand sa mergi pe a 2 a generatie de la AMD pentru ca este mai puternica decat prima.
Ma repet, AMD este mult mai bun cand vine vorba de buget si perfomanta, performanta aproape la fel de buna ca la Intel , + ca cei de la AMD ofera procesoare mai bune cand vine vorba de Multi-Tasking , dar si intel pe partea de single core, ce ajuta la gaming, dar diferenta este de 2-3 fps-uri MAXIM.
Succes. !
- SAM
- Global Moderator
Salut,
Configurația pe AMD este mai bună.
Diferența de performanță între r5-1600X și i3-8100 este mică.
Trebuie să ai în vedere faptul că procesorul r5-1600X nu are placă video integrată. Fără o placă video dedicată nu poți folosi sistemul.
Dacă cumperi de pe PCGarage, folosește codul de reducere a lui Dani: HCX26V24
Baftă!
Configurația pe AMD este mai bună.
Diferența de performanță între r5-1600X și i3-8100 este mică.
Trebuie să ai în vedere faptul că procesorul r5-1600X nu are placă video integrată. Fără o placă video dedicată nu poți folosi sistemul.
Dacă cumperi de pe PCGarage, folosește codul de reducere a lui Dani: HCX26V24
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- Eow
- Member