As dori si eu o "consoliere" deoarece sunt nelamurit.
Aveam un plan sa fac un desktop cu un i7 8700k un 1070ti de 8 gb s.a.m.d un pc foarte bun dupa parerea mea doar ca a aparut o "problema". Am stat si m-am gandit daca merita sa dau 80 de milioane pe un pc cu monitor sa il tin 3 ani cat mai am liceu si dupa ce ma duc la facultate ori sa il tin degeaba ori sa il vand pe un pret urmand sa iau un laptop doar ca nu stiu cat poti sa iei pe un pc dupa 3 ani adica nu o sa iei foarte mult. Dupa ce am vizionat mai multe videoclipuri am in plan sa fac un workstation cu un laptop ca si statie de lucru + un monitor wide separat pentru productivitate.
Acum cum spuneti si voi. Si as dori si eu cateva laptop-uri pana in 60-70 de milioane care sa ma ajute la design (illustrator, photoshop, after effects), gaming din cand in cand ceva la o intensitate mica si pe viitor cand o sa dau la facultate inca sa poata fi folosit pentru proiecte si ce mai fac eu. Multumesc foarte mult.
Sunt nedumerit in legatura cu workstation-ul.
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Re: Sunt nedumerit in legatura cu workstation-ul.
Salut,
Te-ai gândit foarte bine. Orice student trebuie să dețină un laptop.
Acesta a fost motivul pentru care și eu am renunțat la unitatea desktop.
Recomandări laptop:
ACER Predator Helios 300 PH317-52(512GB SSD);
ACER Predator Helios 300 PH317-52(256GB SSD);
LENOVO Legion Y720;
ASUS ROG GL504GM-ES179.
Dintre toate acestea, eu aș merge pe ACER Predator Helios 300 PH317-52. Cel de la Lenovo are o răcire foarte bună.
Baftă!
Te-ai gândit foarte bine. Orice student trebuie să dețină un laptop.
Acesta a fost motivul pentru care și eu am renunțat la unitatea desktop.
Recomandări laptop:
ACER Predator Helios 300 PH317-52(512GB SSD);
ACER Predator Helios 300 PH317-52(256GB SSD);
LENOVO Legion Y720;
ASUS ROG GL504GM-ES179.
Dintre toate acestea, eu aș merge pe ACER Predator Helios 300 PH317-52. Cel de la Lenovo are o răcire foarte bună.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
- SplashDzn
- Member
Mersi pentru sugestii dar totusi vreau sa ma intreb spre un ultrabook ceva mai elegant si m-am gandit eu cu un 1060 6 gb procesorul sa fie unul decent si sa aibe si un ecran ok, si un ultrahd e bun. Sa fie in genul celor de la Asus ZenBook care sunt bestiale dar nu prea au placi video bune sau VivoBook.
- SAM
- Global Moderator
Un laptop Ultrabook nu este dedicat pentru gaming sau editare video. Acestea sunt mai mult pentru office. Sunt elegante, foarte subțiri, au un consum de putere bine optimizat.
Nu sunt recomandate pentru gaming. Nu mi se pare normal să plătești pentru un design compact, când poți obține performanțe foarte bune și un design decent. Părere personală.
https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... 8gb-no-os/
Nu sunt recomandate pentru gaming. Nu mi se pare normal să plătești pentru un design compact, când poți obține performanțe foarte bune și un design decent. Părere personală.
https://www.pcgarage.ro/notebook-laptop ... 8gb-no-os/
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,