Salut. Doresc sa achizitonez un smartphone cat de curand si as dorii sa ma ajutati sa aleg intre 2 telefoane. acestea fiind Xiaomi Pocophone si Xiaomi Mi8
La performanta in jocuri se descurca mai bine Poco, datorita sistemului de racire implementat de xiaomi care ii permite sa mentina temperaturi mai scazute in conditii de utilizare intensa.
Bateria mai mare ajuta si aia.
Si in plus are difuzoare ceva mai capabile pe poco (se aud chiar foarte tare, doar ca cel de jos este cel principal, iar cel de sus reda mai mult frecventele inalte)
Si mai ai si jack 3.5 (in cazul in care vreau sa conectez vreodata niste casti mai vechi sau vreun alt echipament muzical analog fara sa folosesc adaptorul)
La partea video cu ultimul update filmează amandoua 4k cu 60fps si slow motion.
La camera foto cu gcam diferentele vor fi insesizabile pe timp de zi. Probabil o sa obseev un usor avantaj la mi 8 in conditii de lumina mai scazuta + acea camera zoom.
Avantajul major la mi 8 este ecranul AMOLED de la Samsung. Chiar se simpte diferenta de la lcd la amoled (desi ecranul de pe poco nu e nici pe departe rau, dar un amoled se va vedea mai luminos si mai vioi)
Amandoua telefoanele reprezinta un raport calitate/pret foarte bun, dar dvs ce recomandati dintre cele 2?