Salut, as avea si eu o intrebare:
Detin o camera de 4x4m si 2m inaltime. Eu as dori sa o transform in "Camera de Gaming" cu tot ce trebuie, dar am o problema in aceea camera nu as fi doar eu, ar fi si fratele meu care amandoi am vorbi la microfoanele noastre si nu as dori sa ne intersectam sunetele daca intelegi ce zic nici el sa nu se auda la mine in microfon si nici eu la el. Tin sa precizez ca distanta dintre birouri va fi de 1,5m aproximativ.
Si acum vine intrebare:
As putea sa izolez camera fonic incat sa absoarba sunetul?
Pot face ceva? Sau nu putem sta 2 in camera fara sa nu ne auzim in microfonul celuilat.
Ar ajuta sa cumpar microfoane cu bureti pe ele?
Audio
Moderator: Suport Team
- SAM
- Global Moderator
Salut,
În primul rând, trebuie să izolezi fonic foarte bine toată camera. Scăderea ecoului din cameră crește calitatea sunetului, iar sunetul este foarte important într-un videoclip.
Achiziționează microfoane unidirecționale și configurează-le astfel încât undele să nu se intersecteze. Microfoanele unidirecționale o să ajute foarte mult, deoarece acestea recepționează semnalul sonor dintr-o singură direcție.
Baftă!
În primul rând, trebuie să izolezi fonic foarte bine toată camera. Scăderea ecoului din cameră crește calitatea sunetului, iar sunetul este foarte important într-un videoclip.
Achiziționează microfoane unidirecționale și configurează-le astfel încât undele să nu se intersecteze. Microfoanele unidirecționale o să ajute foarte mult, deoarece acestea recepționează semnalul sonor dintr-o singură direcție.
Baftă!
"Dacă vrei să vezi zile mai bune,
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."
Tu fii schimbare ce vrei s-o vezi în lume."