Upgrade laptop

Aici puteti discuta despre absolut ORICE!

Moderator: Suport Team

simiongabi92
Member

Upgrade laptop

Thu Apr 02, 2020 9:02 am

Cum sa facem un upgrade la laptop?

Eu am un asus tuf gaming 705 GD cumparat anu trecut si in ultima saptamana am tot cautat moduri de al upgrada.
Am facut upgrade la rami si apoi am instalat si un ssd pe el dar nu e suficient.
Ma intereseaza o placa video mai buna,pe el am o nvidia 1050 integrata si tare as vrea sa pun ceva mai bun insa am gasit putine moduri de a o schimba.
Am vazut cateva persoane care si-au achizitionat gpu extern , am incercat si eu sa achizitionez unul si nu prea gasesc.
Exista cineva care a cumparat asa ceva pentru laptop sau si-a facut singur ceva de genu ?

Multumesc.
D3iu
Suport Team Moderator

Re: Upgrade laptop

Thu Apr 02, 2020 10:50 am

din pacate nu poti face upgrade la placa video, ea vine sub forma de cip la fel ca procesorul, motiv pentru care cel mai probabil ai in interiorul laptop-ului doua ventilatoare, unul pentru CPU si celalat pt GPU (placa video), placile video la laptop-uri nu vin in stilul traditional si anume inlocuibil strict din cauza spatiului (Inainte adica cu ceva ani in urma modulele placii video veneau pe placi separate ce se inserau intr-un slot, dar pe vremea aia laptop-urile erau mai groase) asa ca .. no luck ...
Mai plauzibila ar fi solutia lui Dani (sugerata si de Mifotea) si mi se pare ca poti gasi si pe aliexpress module pentru placa video externa.. iti las un link informativ aici

Return to “Discutii Generale”