Salut, in curand vreau sa imi fac un pc si sunt intre doua placi de baza, si nu stiu daca se justifica diferenta de pret intre ele.
https://www.emag.ro/placa-de-baza-asus- ... v_pd-title
https://www.emag.ro/placa-de-baza-asus- ... v_pd-title
Ceva pareri?
Diferenta placi de baza
Moderator: Suport Team
-
Wi
Cu ce te ocupi, la ce vei folosi acest PC?
Pentru un consumator de zi cu zi, chiar si pentru gaming in 4k 60 fps+, amandoua sunt overkill.
Daca vrei neaparat una din aceste doua placi, eu zic sa o iei pe cea mai ieftina.
Pentru un consumator de zi cu zi, chiar si pentru gaming in 4k 60 fps+, amandoua sunt overkill.
Daca vrei neaparat una din aceste doua placi, eu zic sa o iei pe cea mai ieftina.
- Tsukune
- Member
In mare parte pentru gaming (nu voi edita sau chestii de genul), voi vrea sa fac ceva full de la rog, dar vreau sa astept sa apara seria de placi rtx 3000, in mare parte m-am decis pentru rog helios, thor 850w, ryujin 360, amd 3700x, un m2 de la samsung banuiesc, de 250 pentru windows, un hdd de 1TB sa fie pentru jocuri si alte chestii, 16/32 GB de ram, inca nu m-am hotarat exact care, sunt intre corsair si trident, de 3200. Placa de baza vreau sa fie neaparat de la rog, nu neaparat una dintre cele 2, daca ai altceva in minte, recomandarile sunt binevenite
.

-
Wi
Sincer, poti lua orice placa de baza Asus ROG. Eu editez 4k pe un B450 mini-itx si nu am probleme.
Eu personal nu as platii atat pentru brand.
Banii care ii dai in plus pe brand ii poti baga in performanta BRUTA. Dar inteleg daca vrei sa fie setup-ul complementar
Eu personal nu as platii atat pentru brand.
Banii care ii dai in plus pe brand ii poti baga in performanta BRUTA. Dar inteleg daca vrei sa fie setup-ul complementar

- Tsukune
- Member
Asa se intampla daca am pitici pe creier
). Plus ca am laptop tot de la rog, de 7 ani de zile si nu am avut problema cu el, periferice tot de la ei si sunt multumit, chiar daca sunt mai scumpe, macar sunt calitate si vreau sa raman pe ele