Donare/Sponsorizare
Moderator: Suport Team
- BuneaAndrei
- Member
Salutare tuturor care vor intra pe acest topic . In primul rand ma numesc Andrei si am 14 ani . Sunt pasionat de fotografiere si filmari, eu doresc sa incep aceasta carierea, doar ca imposibilitatea financiara nu imi permite . Tot ce am este camera telefonului meu, cu care nu poti face multe ( nu este 4k, nici 1080, da 720 care nu e 720 ) . Nu imi pot achizitiona ceva mai mult deoarece parintele ( stau cu bunica materna ) nici nu isi permite dar nici nu ar vrea sa stranga . Asa ca am decis sa incerc pe forumul acesta , care contine membri posesori de astfel echipamente foto/video . Credeti ca ma puteti ajuta ( ma adresez tutor ) ? Indiferent ca este DSLR sau Mirrorless, veche sau noua, ieftina sau scumpa, nu prea am pretentii deoarece doresc sa incerc aceasta pasiune, sa vad daca ma descurc . In final vreau sa precizez ca am invatat destul de multe ( iso, expunere, diafragma, obiectivele, camerele ) si am si dezvoltat si continui sa invat sa lucrez cu programele de editat ( Abdobe Photoshop sau Abdobe Premier Pro, in limita trial-ului disponibil de 7 zile ) .Multumita lui CipFlixTv am reusit sa invat majoritatea cunostintelor mele . Multumesc mult si va rog sa imi iertati orice greseala gramaticala in aceasta mica povestire, emotiile isi spun cuvantul . O zi buna tuturor !